1éve hogy letettem a cigit de most újra kívánom nemértem mi ütött belém de hiányzik nem szívtam semmit azóta de most a napokban 4 5napja azzal küzdök hogy ne gyújtsak rá mi az oka ennek?félek hogy ha vissza szokok(rák impotencia stb)
Próbálj meg kitartani, mert az egy(-egy ) szálból csak vissza szokás lesz... szerintem időnként feljön ez az érzés.
Nekem 3 év után is ez volt.
Többször abbahagytam már,aztán az egy szálból mindig újra kezdtem.
Káros, sajnos én is szívom, sokba kerül, büdös, és sokat köhögök is.
Szóval egyfelől a számat járatom, másfelől meg tanulj ebből :-) (Én 8 év után szoktam vissza, hát megbántam)
Esetleg próbáld ki az e-cigit, nekem tavaly tavasszal nagyon bevált, aztán eltörött, meg lusta is voltam másikat szerezni, most akarom újra azzal kezdeni illetve folytatni. Vannak fönt videók is a neten, azokat érdemes megnézni.
Én úgy köhögök mint egy vénember, büdös is és ja.. tehetném jobb helyre is azt a pénzt.
Meg amúgy néha cikinek is érzem hogy nem tudok leszokni.
Ráadásul akármilyen program van,ha épp fogyóban van, akkor ez a na...hol kéne venni...az agyamra megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!