Régebben cigiztem kb 3évig szívtam.majd letettem 1 évre most 1 olyan gondom lenne vissza szeretnék szokni ezek a dolgok miatt : elhizás emésztési gond rossz érzet stb ,viszont nemtudom milyen hatással lenne rám mennyi esély van rák impotenciara stb?
Az elhízás, emésztési gondok a táplálkozástól, annak mennyiségétől, minőségétől függ, ezért a dietetikus ajánlása. 1 év alatt mennyit szívtál el, ehhez képest egy pár alkalmas tanácsadás mennyibe kerülne?
Szerintem azt várod, hogy más vállalja át a döntés felelősségét és írja azt, amit szeretnél hallani és akkor önmagad a felelősség alól "mentesítve" tudnál dönteni aszerint, amit szeretnél. Célod, hogy a nkeed kedvező döntést más mondja ki.
Számos statisztika van erre, hogy mennyivel nagyobb az esélye annak, hogy valamilyen rákos megbetegedést kap a dohányos, a nemdohányzóvakl szemben.
Ha pár anonim illető azt állítja: "szokj vissza nyugodtan", majd visszaszoksz és később beteg leszel, akkor azt mondanád: "az anonim emberek miatt van, én nem is akartam volna, ők dumáltak rá!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!