Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy reagált elsőre a szerveze...

Hogy reagált elsőre a szervezetetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez nem pont dohányzással kapcsolatos de ezt találtam a legmegfelelőbbnek. Szóval esetleg akik fűveznek. Nektek milyen volt az első alkalom? Volt hogy rosszul letettek vagy akármi? Milyen èrzès volt? Èn nagyon vágyok rá hogy kiprobálja csak kicsit parázok tőle. Köszönöm előre is a válaszokat!
2021. febr. 15. 18:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Ha valaki szeretnè, privátba is elmesèlheti
2021. febr. 15. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Tisztán rémlik az első alkalom, amikor valóban jól szívtam a jointot, tehát letüdőzve. Ez Angliában történt 4 évvel ezelőtt. Volt egy friss kapcsolatom egy angol csajjal, majd egy haverral együtt leültünk egy parkba, ahol rágyújtottunk. Kb. 5 perc alatt elszívtuk gyorsan, de olyan élményem még sosem történt. Valahogy úgy éreztem, hogy teljesen kiszakadok a valóságból. Olyan volt, mintha egy filmben lettem volna, ahol minden normálisan történik, de mélyen legbelül ordítottam. Nem akartam felállni, elsétálni, de megtörtént, mindez akaratomon kívül. Nagyon brutál érzés volt. A végére hazaértem, lefeküdtem, majd magamra hívtam a mentőket, mert nem tudtam kiszakadni ebből az alternatív valóságból.

Azóta használom napi szinten a füvet, sosem volt ilyen élményem, nagyon kételkedem abban, hogy megfűszerezték valami PCP-vel vagy hasonló szerrel.

2021. febr. 15. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagyis abban kételkedem, hogy tiszta fű volt, de előfordulhat, hogy egy erős strain ilyeneket okoz egy amatőrnél.
2021. febr. 15. 19:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát nem hangzik valami jól az első alkalmad. Èn barátommal fogom kipróbálni ès elvileg holland lesz. Hát remèlem hogy kellemes lesz. Bár kicsit hipohonder vagyok, lehet arra nem kène, nemtudom. De amúgy mi történt mikor kihívtad a mentőket?
2021. febr. 15. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:

A mentősök nem jöttek ki, mert azt hitték, hogy trollkodok. Mondjuk úgy, hogy nem tudtam elmagyarázni a problémámat. Nem a nyelvtudás hiánya miatt, csak magam sem tudtam, hogy mit érzek. Fél óra alvás segített, tehát jobb is, hogy nem jöttek ki, illetve büntetést sem kaptam.

Nem kell félni a fűtől, nagyon enyhe szer. Mindenképpen keveset szívjatok először, legyen mellettetek rengeteg folyadék és kaja (nasi). Nagyon fontos, hogy nyugodt környezetben legyetek, tehát otthon, anélkül, hogy bárki megzavarjon.

2021. febr. 15. 19:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Legelső alkalommal nem tudtam megkülönböztetni, mert annyira részeg voltam. A második alkalommal viszont már jobb volt, flesselgettünk, mászkáltunk, meg minden. Egyszer volt olyan élményem hogy nem volt kedvem felállni, nagyon megfájdult a fejem és csak néztem ki magamból. Az összes többi jó volt, pörgök tőle, ezért sem szeretem mert nagyon lefáraszt mentálisan, közben az idő mintha ötödnyi sebességre lassulna..
2021. febr. 15. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Az első nekem nagyon emlékezetes volt. :D 3man voltunk egy kis szobában és haverom elővette a fél gramm füvet. Be tekerte előszőr ő szívott utána nekem nyújtotta. Elfogadtam, beleszivtam és 10 perc mulva szakadtak a röhögéstől és teljesen le voltam lassulva meg zsibbadott mindenem. Mintha lebegtem volna. Utána 20 perc után szakadtam a nevetéstől mert haverom fejelgette az ajtót mert azt mondta beszólt neki. Utána rámjött a paraflash és haverom elkezdett kergetni mert vágta hogy rámjött. Sikítva szaladtam be a fürdőszobába. Utána mondta nekem: Köcsög, fél 8 van nem kéne haza menned? Mondta hogy odafigyeljek az útra ne gondoljak semmi rosszra mert bepánikolok. Mikor tekertem hazafele mintha az út összefolyt volna. Mint amikor elmegy a net a játékba és vissza dobál. Végig haza kísért egy ház 😂😂😂 Nagyon emlékezetes volt. :)
2021. febr. 15. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!