Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szilikon hőtartó sapka vagy...

Szilikon hőtartó sapka vagy esztétikus hol kapható vízipipára?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan ocsmany hotartokat arulnak itthon, hogy az kriminalis. Ertem hogy török meg egyiptom meg bre tudja, de azert na...lehetne izleses is.

Szoval valaki tudja honnan lehetne izleses kinezetu, akár úgymond minimalista hotartot rendelni? Vagy esetleg szilikont? 1 kulfoldi oldalon lattam szilikont de nem volt mar kaphato.

Valaki ismer ilyen kulfoldi lehetoseget aki ki is hozza ide?

2021. febr. 4. 10:49
1 2
 1/12 $$$$$ ***** válasza:
Nem is láttam még szilikon hőtartó sapkát...
2021. febr. 7. 23:26
 2/12 $$$$$ ***** válasza:
De amugy miert nem veszel egy konzolt ? Egyebkent ha nagyon akarsz hősapit akkor ha Debrecen közelében laksz(tudom hogy erre kicsi az esély) nézz be a Palmyraba. Mar nem voltam vagy 1 honapja. De akkor amikor voltam még láttam minimalistabb hősapit(de ez is fém). Csak megnem mondom milyen markaju volt..
2021. febr. 7. 23:33
 3/12 A kérdező kommentje:

Bp sajnos, de koszi :)

Vettem egy aladin pipat, van is konzol, de nincs teteje. De nem is a szel ellen kell, hanem gogy gyorsabban felmelegedjen a keramia. Hotarto nelkul inditas utan kb 10p uresjarat szivogatas utan indul be, ha meg csak egy alufoliaval korbetekerem es hagyom 5 percre magaban, mar elso szivas fust.

Ezert kellene, csak egyszeruen ocsmanyakat gyartanak xd kene vmi jo.

2021. febr. 8. 07:06
 4/12 $$$$$ ***** válasza:
Milyen konzol? Illetve milyen keramia? A 10 perc azert kicsit sok😅.
2021. febr. 8. 09:17
 5/12 A kérdező kommentje:
Hat amivel az Aladint aruljak a presidentben.
2021. febr. 8. 16:23
 6/12 $$$$$ ***** válasza:
Hat jo de en Debreceni vagyok. Nem gyakran fordulok meg a Presidentben. De raneztem a weboldalukra. Ott sok aladint lattam pasha(keményes) konzollal. Bar mostanaban a legtöbb pipát ilyennel adjak. Könnyü megtömni bár zabalja a szenet. Ennel a keramianal ha azt akarod hogy hamarabb beinduljon akkor rakd be mind a 3 szenet közvetlen a kemeny melle. Varj vagy 2 percet utana finoman szivogasd(nem kell erőböl szívni). Aztan ha beindult tedd vissza szélre. Így hamar be fog indulni. Csak aztan amikor már jó füstje van tedd vissza a szélére vagy megég a dohi.Tudod hogy kell megtömni a keramiat? (pashanal nyugodtan rakhatod peremig nem kell elhagyni helyet ugy mint folianal vagy szenes konzolnal).
2021. febr. 8. 16:42
 7/12 $$$$$ ***** válasza:
Elnezest. Ugy ertettem hogy ennel a konzolnal. Mert nyilvan tudsz tenni a keramiara foliat vagy akar mas milyen konzolt is.
2021. febr. 8. 16:44
 8/12 A kérdező kommentje:

Bocsi :D nem figyeltem hogy a dabbes vagy, meg nem jutott eszembe hogy mashol nincs president, mert itt tobb is van, azt hittem ilyen franchise.

Koszi a tippeket am :)

Hat eddig azt hittem tudom, de ha felteszed a kerdest, nem biztos :D

2021. febr. 8. 18:50
 9/12 $$$$$ ***** válasza:
Szivesen segítek ha tudok. Már 6 eve pipazok, lassan 7 haveromek meg még régebben. Szivtunk már pár fajta keramiabol,pipabol meg pár fajta konzollal😂.
2021. febr. 8. 20:33
 10/12 A kérdező kommentje:

24ek vagyunk baratnommel, 15 eves korunk ota toljuk mi is, de egyszeruen balf ok vagyunk :D

Haveromnak van egy hordozhato odumanja, tok pici es annyi fust jon belole hogy ihajj, nekunk meg soha semmibol xd marmint annyi nem. Pedig o sem tomi jobban, meg nekunk is o hozza a dohanyt es igy 🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️

2021. febr. 8. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!