Szilikon hőtartó sapka vagy esztétikus hol kapható vízipipára?
Sziasztok!
Olyan ocsmany hotartokat arulnak itthon, hogy az kriminalis. Ertem hogy török meg egyiptom meg bre tudja, de azert na...lehetne izleses is.
Szoval valaki tudja honnan lehetne izleses kinezetu, akár úgymond minimalista hotartot rendelni? Vagy esetleg szilikont? 1 kulfoldi oldalon lattam szilikont de nem volt mar kaphato.
Valaki ismer ilyen kulfoldi lehetoseget aki ki is hozza ide?
Bp sajnos, de koszi :)
Vettem egy aladin pipat, van is konzol, de nincs teteje. De nem is a szel ellen kell, hanem gogy gyorsabban felmelegedjen a keramia. Hotarto nelkul inditas utan kb 10p uresjarat szivogatas utan indul be, ha meg csak egy alufoliaval korbetekerem es hagyom 5 percre magaban, mar elso szivas fust.
Ezert kellene, csak egyszeruen ocsmanyakat gyartanak xd kene vmi jo.
Bocsi :D nem figyeltem hogy a dabbes vagy, meg nem jutott eszembe hogy mashol nincs president, mert itt tobb is van, azt hittem ilyen franchise.
Koszi a tippeket am :)
Hat eddig azt hittem tudom, de ha felteszed a kerdest, nem biztos :D
24ek vagyunk baratnommel, 15 eves korunk ota toljuk mi is, de egyszeruen balf ok vagyunk :D
Haveromnak van egy hordozhato odumanja, tok pici es annyi fust jon belole hogy ihajj, nekunk meg soha semmibol xd marmint annyi nem. Pedig o sem tomi jobban, meg nekunk is o hozza a dohanyt es igy 🤷🏼♂️🤷🏼♂️🤷🏼♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!