Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mindennél jobban utálom a...

Mindennél jobban utálom a cigarettát meg azt is aki szívja ki van még ezzel így?

Figyelt kérdés
Én a cigarettát személy szerint egy undorító szokásnak tartom.Büdös mint a dög arról nem is beszélve hogy nagyon káros és oltári drága. Az elektromos cigiről is ugyanez a véleményem nem is értem azt a sok embert aki szívja ezeket a szarokat hogy mit szeretnek benne mi a jó benne nekik? Sokan úgy harcolnak a cigiért mintha az életük múlna rajta. Én ezt sose fogom megérteni mert nem dohányoztam. Ezért magamat sem értem hogy miért is állok szóba olyanokkal akik szívják amikor belül nagyon jól tudom hogy egy függő sose mond le róla.
2021. jan. 25. 15:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes rákeresni a narcisztikus zavarokra.
2021. jan. 25. 17:57
 12/14 A kérdező kommentje:
11 es mert miért mondod?
2021. jan. 25. 19:13
 13/14 anonim ***** válasza:
😂😂
2021. jan. 25. 20:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Nincs abban semmi ha valaki néha elszív 1 cigit. Még ha heroint szúrna magába hetente, akkor sem vita tárgya ez. Ha ennyire nem tudod elviselni, akkor költözzetek külön, és legyetek csak barátok. Vagy azok se akár. Persze ha szerettek vitatkozni, akkor oké, csak akkor meg nincs semmi probléma.
2021. febr. 1. 14:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!