Mindennél jobban utálom a cigarettát meg azt is aki
szívja ki van még ezzel így?
Jol teszed, de attól még szóba állhatsz velük. :)
2021. jan. 25. 15:55
Hát én sem szeretem. Attól még szóba állok azzal aki cigizik, de csak ha nagyon muszáj, és tisztes távolságot tartva, nehogy a füstbűzt bevegye a hajam, vagy hogy egyáltalán hozzám tudjon érni az illető, a sárga, nikotinos büdös kezével.
Szerintem nagyon proli a cigi, meg akin meglátszik hogy dohányos, az meg aztán főleg undorító. Az ilyennel kifizettetném a gyógyítást ha beüt nála a dohányzás okozta tüdőrák. Felőlem létezhetnek, de engem messze kerüljenek el a cigizők.
2021. jan. 25. 15:59
Én méterekről vagyok csak képes dohányosokkal beszélgetni. Vagy akkor, ha rágóval, vagy fogmosással elvették a cigi szagát. Munkában ez konkrétan felmondás közeli állapotot jelent nálunk. De mivel mindketten pótolhatatlanok vagyunk, a lánc dohányos, aki napi 4 dobozzal szív és én is, aki rosszul van a szagától, így patt helyzet.
A projektet végig viszem, utána újra tárgyaljuk a helyzetet, hogy kellek-e még, vagy sem és lépek.
2021. jan. 25. 16:06
4/14 A kérdező kommentje:
És arról mi a véleményetek ha egy nem dohányos összejön egy dohányossal pedig mindennél jobban utálja a cigit mégis eltűri mert szereti a párját de viszont csak veszekednek miatta.
#4: Hazugság a kapcsolatuk alapja. Ez nem vezet semmi jóra. Éjjeli bagoly és pacsirta kapcsolata is elég magányos hosszútávon. Sok ilyet ismerek, nem működik. A dohányos - nem dohányos csak akkor működik, ha nem utálja valamiért a párját. És amit te írsz, ott utálja.
Ez max szexkapcsolat 1-2 év van benne.
2021. jan. 25. 16:24
A lepontozó 71%os biztos dohányos.
2021. jan. 25. 16:24
7/14 A kérdező kommentje:
5 ös akkor sajnos az én kapcsolatom is ilyen értelmetlen nyűglődés :( mert én utálom a cigarettát a párom viszont 15 évig dohányzott aztán leszokott róla miattam se mivel én pánikbeteg lettem 5 hónapja ezért a kapcsolatunk megromlott mert ő nem tudja elfogadni elviselni a betegségemet ezért idegbeteg és hát sajnos újra a cigaretta után nyúlt hogy azzal nyugtassa magát. Viszont elektromos cigit szív nem a rendeset és kizárólag csak úgy hogy én ne is lássam. Inkább kimegy az udvarra mert tudja hogy csak vita van belőle. De engem így is baromira idegesít még a tudat is hogy szív valamit. Nem tudom elfogadni ha megölnek akkor sem. Úgy hogy nem tudom mi lesz ennek a vége de a betegségemre se lehet fogni mindent hogy az miatt kapott vissza rá.
7. Itt a kapcsolatotokkal van a baj függetlenül a cigitől meg a pánikbetegségtől. Bocsi, de ez van ez ennél csak rosszabb lesz.
2021. jan. 25. 16:39
9/14 A kérdező kommentje:
Nem lett volna itt semmi baj ha nem betegszem le legalábbis a párom szerint. És az a legrosszabb az egészbe hogy amióta beteg lettem úgy bánik velem mint egy kutyával nagyon csúnyán vitázunk minden nap. Most meg újra a cigi miatt is veszekednem kell vele ez nem mehet így sokáig. Ha szeretne akkor mellettem állna a nehéz időkben de ő még a betegségemet se veszi komolyan ez a baj. Sőt mondhatni leszarja.
A párod jelenleg úgy érzi, hogy ebben a kapcsolatban csak neki kell áldozatokat hoznia.
2021. jan. 25. 17:19
További kérdések: