Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez miért van így?

Ez miért van így?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy csomóan elutasítják a dohányt de a marihuánát meg nem, csak szerintem agyhalott az ilyen ember?
2021. jan. 16. 16:16
 1/4 anonim válasza:
100%
Ez csak az egyik irracionális dolog az ezer közül, szerintem nem kell törődni ezzel
2021. jan. 16. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem azért, mert a marihuánában van egy kis olyan anyag, ami jó hatással van. Fontos megjegyezni, hogy ez a hatóanyagának csak pár százalékát (vagy 5% talán) képezi. A többi hatóanyag nincs jó hatással a szervezetre.

Viszont abból a kevés jótékony hatású anyagból készült gyógyszer is.

Én sem nem dohányzom, se nem füvezek, meg most hogy mellkasi problémáim vannak főleg nem is akarok.

2021. jan. 16. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Hát mert sokan úgy nézik hogy a dohányzásba nagyon sokan meghalnak. A fűnél meg azért annyira nem jellemző a tüdőrák stb. A dohányzást ráadásul nagyon nem lehet megindokolni hogy miért szívja az ember. A fűnél meg ugye van egy konkrét hatás..
2021. jan. 16. 17:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Nos, én rontanám a statisztikádat.

29 éve dohányzom, de soha nem éltem tudatmódosítókkal.

2021. jan. 16. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!