E-cigi szettből melyiket ajánljátok? Kezdő vagyok ilyen téren.
Figyelt kérdés
Hol , melyiket vegyem? Alkalmanként használnám, nem minden nap.2021. jan. 12. 10:48
1/7 anonim válasza:
Erre így nehéz lenne válaszolni, előtte kérdeznék
pár dolgot és írogathatnánk egy csomót.
Lehet van jobb lehetőség de nekem ez jutott eszembe:
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a linket :)
Kérdezz nyugodtan
2021. jan. 13. 09:37
3/7 anonim válasza:
Mennyit dohányzol analógból ?
Azért adtam a linket, mert ott ki tudnád
próbálni, hogy az mtl vagy a dl jön-e be.
4/7 A kérdező kommentje:
Igazából nem dohányzom csak nagyon ritkán alakalomszerűen. Az utolsó szál cigimet nyáron szívtam el egy buliban. Ez az ecigi a fantasztikus illata miatt tetszik, én nikotinmenteset szeretnék mindenképpen.
2021. jan. 13. 10:28
5/7 anonim válasza:
Valamelyik külföldi webshop-ból kéne rendelned akkor,
eldobható podot.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék eldobhatósat, mert azért többször használnám. De köszi a linket körülnézek az oldalon.
2021. jan. 13. 11:16
7/7 anonim válasza:
Amit könnyedén fel tudsz lelni kis hazánkban akár dohányboltban is, és (szerintem) egész jó minőségű az az iStick Pico kit lesz szerintem, nem egy mesh lapos Rta-s dual tank van hozzá, de korrekt a saját porlasztója is van 0,3 és 0,5 Ohm-os változat is belőle, nem mellesleg 70w-on nyomhatod vele a felhőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!