Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen hatással van a mariuhán...

Milyen hatással van a mariuhána, joint az asztmára?

Figyelt kérdés
Hollandiába fogok dolgozni jövőhónapba és nemrég derült ki, hogy asztmás vagyok. Na én már egy éve szívok rendszeresen de csak jointot, sima cigarettát vagy 2 éve nem. Szerintetek milyen hatással volt idáig rá, illetve mivel tudnám helyettesíteni a legjobban a dohánnyal kevert szivarat? Vaporizátorral?

#asztma #joint #vaporizator
2021. jan. 7. 22:14
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
More neked már mindegy, szíjjad amíg lehet
2021. jan. 7. 22:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Rossz hatàssal van a tüdődre alapból, lehet az okozhatta az asztmàd is
2021. jan. 7. 22:18
 3/9 A kérdező kommentje:
@RosalieHale95 ezt mint szakértő mondod, vagy csak gondolod?
2021. jan. 7. 22:35
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Én Amióta szívok nincs asztmám, szinten egy éve, masszívan
2021. jan. 7. 23:00
 5/9 A kérdező kommentje:
küldtem egy pmt
2021. jan. 7. 23:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj nem károsabb mint ha sima cigit szivnál és ez az ettől lett asztmád sem igaz pláne hogy azt le se irtad milyen van ha allergiás akkor nyilván allergia okozza ha terheléses akkor nyilván ott van valahol a baj.

Persze nem örül neki az orvos ha elmondod és közli hogy jobb lesz leszokni, de biztos vagyok benne hogy csináltak röntgenr amikor megállapították az asztmád, ha azon nem volt semmi kóros akkor nem kell túl paráznod.

Amúgy kaptál állandó gyógyszert, meg járnod kell kontrollra,? Ha nem akkor ha csak nem napi 10 szállal szivsz akkor nem lesz baj. Én ismerek olyan aszthmást is aki láncdohányos ha eddig nem lettél rosszul tőle ezután sem fogaz

2021. jan. 8. 02:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés 😃

A dohány füst az biztos nem jó. Amúgy nem vagyok szakértő - de szerintem semmilyen füst. Bár én azt halottam a rosszul leszigetelt házak, és a túl párás levegő az ami full be tud tenni - és romlik az asztma.

Minden esetre mostmár úgyis mind1 próbáld ki Hollandba a jó füveket - és írj vissza ha javult. Akkor megtaláltuk a tuti módszert :D

2021. jan. 8. 08:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Vaporizátor, ha mindenképpen folytatni szeretnéd a füvezést. Vannak nagyok jók!
2021. jan. 11. 19:26
 9/9 A kérdező kommentje:
na mik a fejlemények? :D
2022. jan. 29. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!