Ki és hogyan próbálta már a füvet?
Érdekel, hogy ki próbálta meg és, hogy milyen tapasztalatai vannak? Kis grammokban csináltátok vagy nagyadagban?
Ti mire esküsztök? Pipa,bong joint? Érdekel mindenki véleménye és tapasztalata.
Tényleg ilyen 0.2-3 tól be lehet állni? Meg ilyen kicsi mennyiséget egyáltalán, hogy meg mivel lehet elszívni? :D nem vágom
Szia!
Én már próbaltam, mi rendes cigibe tekertuk, kb 1:3 aranyban, tehat a fu kevesebb volt benne sokkal, de hat hidd el. Rendesen veszel cigi papirt, dohanyt es megcsinalod. Amit nem szabad, ne szivd magaban a fuvet papairba tekerve mert fuggoseget okoz, csakis dohannyal keverve!!!! ha van kerdesed irj, bar profi nem vagyok en se :D
Ez hülyeség,hogy ha magába szívod függő leszel :D
Én a jointra esküszöm..azt lehet keverni dohánnyal és nem olyan köhögtetős,az meg,hogy tényleg be lehet e állni 0.2-3tól az függ attól hányan vagytok rá és a minőségtől is.
Kis mennyiséget cigibe tekerve javaslom dohányboltban lehet kapni olyan cigipapírt amihez tipp is van :) Youtubeon találsz videókat,hogyan kell megtekerni.
Ha jóféle akkor elég a 0.2-0.3, főleg elsőre.
Cigibe dohánnyal kevered (lehetőleg tekerődohánnyal, mert az lassabban ég mint a töltődohány/szétbontott cigiből származó.)
A pipa és a bong (mivel általában nem keverik dohánnyal ezeknél) sokkal jobban fogyasztja a "készletet", viszont az egyből meg is üt rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!