Le akarok szokni, mire számítsak?
Tipp: kudzu gyökér segíthet a függőségek feloldásában.
Alkoholistáknál is segíthet a kutatások szerint:
Természetesen ez egy segédeszköz, a legfontosabb az erős akaraterő, tehát motiváltnak kell lenned.
Sóvárgás, idegesseg, feszultseg.
Műtétem miatt 2 hetig nem cigiztem egyik naprol a masikra, fizikai tüneteket nem tapasztaltam, itt az akaraterőn van a hangsuly.
Kicsit feszültebb lehetsz. Vegyél niquitin tapaszt. Segít.
És lebegjen a szemed előtt, hogy nem lesz füst szagú a ruhád, a bőröd és megmarad egy csomó pénzed.
Majdnem 10 éve cigiztem, mikor leraktam, hozzáteszem terhes lettem, szóval elég komoly indokom lett rá. Megcsináltam a tesztet és többet nem gyújtottam rá. Ennek már több, mint 2 éve. A lényeg, hogy máshogy szerintem nem is lehet, csak úgy, hogy többet nem gyújtasz rá. Van nem egy barátnőm is, aki ebben a helyzet azt mondta, hogy kevesebbet szív, aztán lerakja..nem rakták le..
Nem mellesleg szörnyen sok pénzed marad meg, 1 doboz naponta, kb 1500 ft, egy hónapban majdnem 50 ezer forint plusz! Gondolj bele.. minden hónapban félre raknád, ha csak a felét is..
Kb 9 ève szoktam le..A tapasz segített..de kell akaraterő..Elvonási tünet csak a sóvárgás volt...1-2hónapig.Mondjuk ez nálam volt..ismerôsnél ez se.
Hajrá!!!
Már irtam itt én már napi másfél , 2 dobozzal szívtam.
Legalább 20 évig, és abba akartam hagyni és abba is tudtam.
Csak utána nem kell , nem szabad állandóan arról beszélni mert az zavaró lehet.
És minden nehézség nélkül leszoktam, szinte semmi féle tünet nem volt.
Még én magam is furcsállottam de szépen el is felejtettem a cigit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!