Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ciki vagy menő dolog a mai...

Ciki vagy menő dolog a mai tizenévesek körében a dohányzás?

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 20:44
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Menő? menő tönkrevágni a szervezetet? :/
2010. aug. 14. 18:06
 32/44 A kérdező kommentje:
3.oldal legalsó válasz kissé kemény,de valahol igaza van!!!
2010. aug. 15. 10:46
 33/44 anonim ***** válasza:
17/F vagyok, és pár hónapja cigizem. Sok gondom volt, és muszáj volt, persze tudom, hogy ez így hülyén hangzik, de nem vagytok az én helyemben. A lényeg, hogy engem speciel a barátaim próbálnak leszoktatni, és nagyon nem nézik jó szemmel.
2010. aug. 17. 13:37
 34/44 anonim válasza:

Én most vagyok 14. Az évfolyam társaim közül szinte mindeggyik dohányzik...Én mindig úgy néztem rájuk, hogy vagy ribancok, vagy beakarnak vágódni a suli hírességeinek és menőzni probálnak, hogy igen, nekik megy!

Én egyszer gyújtottam rá. Nme mondanám, hogy rossz volt, de nincs rá szülségem, hogy már ilyen fiatalon elkezdjem és hamar tüdőrákos legyek. És a kérdésre a válasz: Igen, menő eggyes rétegekben. És ha szerinted is menő és dohányozni akarsz, akkor te is ezekbe a rétegbe tartozol.Sztem

2010. aug. 20. 16:37
 35/44 anonim válasza:
Hát aki szegény környéken lakik annak menő csak felesleges mert azért fizetsz hogy mérgezd magad.úribb környéken csak lenéznek.
2010. aug. 20. 20:02
 36/44 anonim válasza:

"kérdező, neked mi a bajod ember?

Főműsoridőben rákos embereket "reklámozni"?

Tudod mennyi pénz megy be az államnak egy doboz cigi után?"

Te most ezt komolyan gondoltad?? Itt pénzről van szó?? Ezt nem hiszem el. Mégis mi a fontosabb, hogy az államnak pénze legyen, vagy az, hogy egészségesek legyenek az emberek? Én tuti nem engednélek a kormányzat közelébe se.

A kérdésre pedig: van egy haverom, egész osztályban csak ő cigizett eddig. Jó fej, meg minden, de ő is ilyen bérházi környéken nőtt fel (ahogy az összes többi haverja, akik szintén cigiznek). Ő is folyamatosan löki, hogy ne szokjak rá, stb...

15/F

2010. aug. 20. 22:36
 37/44 anonim ***** válasza:
Utolsó(22:36), te ezt tényleg komolyan gondoltad? Mert nagyon jól tudhatnád, hogy a kettő közül sokkal fontosabb, hogy az államnak pénze legyen. Naiv egy ember lehetsz...
2010. aug. 20. 22:50
 38/44 anonim ***** válasza:

Tudjátok sajnos sok 13-17 éves gyerekek úgy akarnak felnőni vagy felnőttnek mutatni magukat hogy dohányoznak.Én egyszer sem gyújtottam rá mert én nem ezzel akarok bevágódni senkinél:D Majd akkor fog rájönni a sok buta fiatal,amikor köhögni fognak meg mennek a tüdőszanatóriumba.Nah igen,az lesz majd a nagy vagányság:D

F/18

2010. aug. 23. 14:03
 39/44 anonim válasza:
Nálunk simán ciki... 16/L
2010. aug. 23. 20:27
 40/44 anonim válasza:
sztem a legtobben nagyzolasbol cigiznek. 13-17 evesek. en ish cigizek es felig nagyzolasbol es felig nem nagyzolasbol csinalom... kell.... muszaly... sok gondom van.... es nem erdekel milyen beteg leszek... es hogy nm tom hany oercel rovidul meg az elet... le se szarom... meghalok hamarabb minthogy ott fekudjek az agyba...m1... komentaljatok csak le mindenkit... kihasznajatok hogy ti ojan jou hjzetbe vagytok... m1... en szeretem csinalni es kesz.... az osztalyomban ish 4-en ish cigiznek... es en is koztuk vagyok ... 14/L
2010. aug. 23. 23:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!