Ciki vagy menő dolog a mai tizenévesek körében a dohányzás?
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 20:44
21/44 anonim válasza:
Ez igaz..,sok fiatal él önpusztitó életet!
23/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Senkit nem pontoztam le!
Aki dohányzik annak Jó leszokást kívánok!
Aki nem annak meg gratula:D
2010. aug. 13. 23:13
24/44 anonim válasza:
Ja menő... Majd később is az leszel, amikor olyan retkes lesz a tüdőd mint 1 kémény + a pénztárcád is jóval vékonyabb lesz =) +pofád olyan büdös mint a szar... ennyire menő
25/44 anonim válasza:
sztem nem menő. vannak azok akik menőzésből cigiznek na az vmi undorito és az nagyon gáz. de amugy sztem ez ugy van h van aki dohányzik van aki nem és nincs mit mondani erről. énis dohányzom és jol lefogtok pontozni amikor meglátjátok a végén hogy hány éves vagyok de leszarom. én nem menőzésből. nekem csak a barátaim tudják senkinek nem hiresztelem h néééédd máá ba.szod ilyet szivtam én vagyok akiráááály. szoval ez gáz. nekem meg van az okom rá. nembirom az osztályomat ezért jolesik rágyujtani suliután a rendes barátokkal. lenyugtat. ezen kivül megszerettem és izlik bezony. összehozza a társaságot. nemunatkozom. éééééés ráadásul még kaja helyett csinálhatom tehát még fogyok is. szoval én ezért. és mindig gondoskodom rola h ne legyek büdös tőle. és arrébb állok h ne zavarjak senkit tiszteletben tartom ha vki nemszereti. amugy meg a tüdőrák az fas.zság. egy olyan ember is meghalhat tüdőrákban aki soha egy szálat nemszivott. tehát majdnem semmi köze a cigihez csak nekünk dohányosoknak nagyobb az esélyünk erre de hát annak is nagyobb az esélye akinek gyenge a szervezet meg aki budapesten él meg akinek a környzetében cigiznek stb... szoval miért ne cigizzek akkor?:D amugyis mi fogunk megdögleni nemti szoval le lehet állni az oltogatással:) és apénz is a mibajunk még mi előtt vki azt hinné h a szüleim pénzéből élősködöm nem. zsebpénzből veszem a cigimet. nemtom h értelmes e remélem az. 16 LÁNY- ezvan:D
26/44 anonim válasza:
valamiben meg kell halni.. mindig ezt mondjuk a haverokkal
15/F
28/44 anonim válasza:
08:36: Büszke lehetsz magadra és a bölcs életfelfogásodra.
29/44 anonim válasza:
16L Nem csak tüdőrákot,gégerákot is kaphatsz..,sőt szájrákot is,de tudom,hogy téged ez sem tántorit el..,további jó pöfékelést!
30/44 anonim válasza:
Menő. De én is menőn megoldanám. Mindenkinek joga van azt tenni az életével, amit csak akar. Viszont a tüdőrákosok kezelése jóval többe kerül, mint amennyit egy jól kereső ember a TB-be egész életében befizet. Vagyis én egyszerűen aki saját maga szándékosan betegíti meg magát (dohányos- tüdőrák, alkoholista- májzsugor, májrák) nem finanszíroznám a kezelését. Ha meg akar gyógyulni, fizesse ki a kezelése árát. A TB meg fizesse a valóban betegek kezelését, akik nem szándékosan betegítik meg magukat. Mert nem csak a cigi kerül sokba, a gyógyításuk is. Itt írta az egyik válaszoló, valamiben meg kell halni. Igaz. Akkor minek kellene gyógyítani őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!