Milyen cigit ajánlotok egy 18 éves lánynak? Én zöld vékony pall mallban gondolkozok.
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 23:33
11/17 anonim válasza:
Felejtsd el hogy van cigi a világon,én több mint 10 évig dohányoztam,és vért izzadtam a leszokáskor.Kb. ötödszörre sikerült végleg leszokni.K_rva nehéz volt!!!!!!!!!!!!!
12/17 anonim válasza:
a legjobb cigik egyértelműen a Glamour,a Vouge,esetleg Monte Carlo!Ha különlegesebbre vágysz akkor a Pina Colada vagy a Mangos cigi.Kicsit jobban a zsebbe kell nyúlni,mint pl egy Viceroynál:DDe ezek tényleg jó cigik.
13/17 anonim válasza:
zöld glamour vagy vékony zöld bond :D
14/17 anonim válasza:
Zöld multi, jelenleg 620/doboz... nem a legolcsóbb, ezt aláírom, de nekem sok-sok keresgélés után ez jött be. Ja és így max esténként ha bulizunk, egy-egy szálat kérnek tőlem, de sokan inkább nem gyújtanak rá, mint hogy mentholosat :D
20/L
15/17 anonim válasza:
Next,Bond:)
Sok fajta van :)
De milyet keresel? Gyenge,olcsó mert így elég sokat ajánlanak:)
16/17 anonim válasza:
Nagyon semmiet!!
én 5 éve dohányzom és most jött ki a hatása!
pl: zehezen lélegzek stb
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!