Milyen cigit ajánlotok egy 18 éves lánynak? Én zöld vékony pall mallban gondolkozok.
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 23:33
3/17 anonim válasza:
nézd! inkább semmilyet, de ha már nagyon akarsz, csak annyit mondanék, h egyik sem egészséges, szoal bármelyiket! xD
4/17 A kérdező kommentje:
bírom ezeket az értelmes válaszokat...
2010. aug. 12. 23:45
5/17 anonim válasza:
hosszú arany marlboro. legjobb. ;) én mindig ezt szívom :D
6/17 anonim válasza:
Én nagyon szeretem az ezüst Kentet, de csak ritkán veszek:)
Amugy vagy Slim Kék Bondot szívok vagy Marlboro Flavour Plust (fehér marlbi) :)
18/L
7/17 anonim válasza:
Mi meg az ilyen értelmes kérdéseket. Te kérdezted, hogy melyiket ajánlanánk. Mi csak válaszoltunk. Írtad volna oda, hogy antidohányosok kíméljenek vagy valami ilyesmi. Amúgy ha elég nagynak érzed magad a dohányzáshoz, akkor döntsd el magadtól azt is, hogy mivel mérgezed magad.
Bocs, de ez kikívánkozott belőlem, nyugodtan lepontozhatsz...
8/17 anonim válasza:
Értelmetlen kérdésre milyen választ vársz?
Nem korhoz és nemhez kötött. Veszel egy doboz cigit, ha jó szívod, ha nem, veszel mást.
10/17 anonim válasza:
Marlboro flavor, vagy valamelyik slim cigi bond, eve, pall mall vagy malbi. Az L&D-t semmi kép ne mert nagyon büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!