Rajtakaptam az öcsémet, ahogy dohányzik! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy (mindössze 8 éves öcsém), akit tegnap megláttam a kertünkben és cigizett! Mikor megkérdeztem tőle, hogy mégis honnan szerezte ezt a szart, annyit válaszolt, hogy az osztálytársa adta neki és, hogy még van ezen kívül 3 szála. Mondtam neki, hogy ezt ennyi idősen még nem kéne (vagyis alapból nem kéne) csinálnia, de ő az arcomba vigyorgott, mintha viccnek fogta volna fel, amit mondtam.
Ilyenkor mi a teendő? Elmondjam anyáéknak is vagy inkább ne?
2020. dec. 7. 11:57
12/14 anonim válasza:
Tesód nem haragudott rád, vagy nem is tudja?
13/14 A kérdező kommentje:
Hát ő még kicsi ehhez, szerintem fel se fogta, hogy mi történt körülötte és arra is rájött, hogy, amit csinált az rossz dolog és azt is hozzátettük, hogy várhat ezzel még 10 évet. De azt mondtam neki, hogy inkább soha ne dohányozzon.
2020. dec. 14. 22:45
14/14 anonim válasza:
akkor király és minden happy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!