Tényleg olyan nehéz letenni a cigit,mint ahogy sokan mondták eddig nekem?
Figyelt kérdés
Azt mondják,a dohányzás egy gyilkos dolog.
Szerintetek is?
2020. aug. 23. 10:25
1/6 A kérdező kommentje:
Meg azt is,hogy el ne kezd nekem,mert még nagyon megbánod hogy még csak kipróbáltad is azt a szar cigit!XD
2020. aug. 23. 10:27
2/6 A kérdező kommentje:
Pedig én most állok a kipróbálás előtt,hamarosan rágyújtok életem első cigijére már nagyon várom!
2020. aug. 23. 10:28
4/6 anonim válasza:
Mivel függőséget okozó szer a nikotin igen, nehéz letteni. Káros az egészségedre, a pénztárcádra és a kapcsolataidra. Most menő, meg újdonság kipróbálni, de az emberek nagyja az első 10 szálat (minimum) úgy szívja el, hogy utálja- mert szar az íze, büdös, gusztustalan. Aztán meg lehet szokni, de akkora meg már nem csak “megszoktad”, hanem rászoktál. Nem mondom, azt hogy egyet se szívj el életed során (attól nem leszel függő), de nagyon éretlennek tűnsz, szóval azt javaslom, hogy hallgass a tapasztalabbakra és ne hagyd, hogy belecsábítsanak mindenbe a haverok. Na ennyit az intelmekről, mert még azt hiszed hogy boomer vagyok (17 éves vagyok, szóval természetesen emlékszem milyen fiatalnak lenni.)
5/6 anonim válasza:
Igen nagyon nehéz letenni, sokaknak sosem sikerül hiába próbálkoznak. Csúnya sárgák lesznek a fogaid, büdös is leszel, a böröd is hamarabb elkezd öregedni-ráncosodni, erösen rontja a teljesítöképesseget, kevésbe kipihenten ébredsz reggelente.
Nem ajánlom hogy elkezdd, tényleg nagyon könnyü rászokni.
6/6 anonim válasza:
Igen nehéz leszokni róla mert függőséget okoz a hátrányait nem részletezem meg azt, hogy mennyi betegséget lehet kapni a sok dohányzástól úgy is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!