Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyire ártalmas havi 1...

Mennyire ártalmas havi 1 doboz cigi?

Figyelt kérdés

17 vagyok egy éve 4 hónapig heti 1 doboz el ment. Most viszont elég 1 doboz.

Mivel fontos a mentális egészségem, mert így is hülye vagyok. Pl. Rossz memória, kicsit lasabb felfogás.

Viszont pánikbeteg is vagyok, meg sokat stresszelek, a szakmám miatt amit tanulok,barátaim és mentális fogyatékosságom miatt, suli mellett dolgozom is és zsúfolt az időm...stb... Szóval jól esik a cigi.

2020. nov. 29. 17:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nagyon. Igyál helyette citromfű teá olcsó finom és nyugtat.
2020. nov. 29. 18:31
 2/12 A kérdező kommentje:

Zöld teát sokat iszok😌

De a cigi jobban esik,úgyis hogy utcán szégyellem kicsit😬

2020. nov. 29. 19:52
 3/12 anonim ***** válasza:
55%

mennyire ártalmas havi 1x összeszarni magamat a metrón?

ugye milyen értelmetlen kérdés? nah ugyan ez a helyzet a te kérdéseddel is, a havi 20 szál cigi az napi 1 cigi de némelyik nap 1 sem, ez szerintem még nem a világvége

2020. nov. 29. 20:29
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
Semennyire.
2020. nov. 29. 21:42
 5/12 anonim ***** válasza:

Hogy méred? Mi az, hogy mennyire? 1-10-ig? akkor 4.

Károsabb mint fél doboz, de nem annyira káros mint kettő. Erre gondoltál? Nem tudom milyen választ vársz egy ilyen kérdésre.

Útravaló: ne dohányozz. Akkor nem kell ilyen kérdéseket kiírnod.

2020. nov. 29. 21:46
 6/12 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy nagyon befolyásolja az egészségemet?😅
2020. nov. 29. 21:48
 7/12 anonim ***** válasza:
49%
Hosszútávon befolyásolni fogja pláne hogy ilyen fiatalon kezded. Ráadásul nem fogsz megállni ennyinél. Lesz ebből napi 1 doboz is.....mert olyan jól esik. Most komilyan megéri havi 1700ftot kidobni a kukába cigire? Mert januártíl ennyi lesz. Még büdös is leszel tőle. Nagyon nem menő a csajok sem szeretik.
2020. nov. 29. 22:51
 8/12 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy nem menőzök vele🙄 most ezt miért kell felhozni? Már elnézést.

Az 1700 ft tal meggyőztél! Na arra tényleg nincs már pénzem😳 T T.

Amúgy meg az h másnak nem tetszik az akkor odébb is álhat. 🤷‍♀️

2020. nov. 29. 23:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Hosszútávon eléggé ártalmas.
2020. nov. 30. 09:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Sajnos nem úgy működik, hogy odébb is állhat ha nem tetszik. Én 20 percet sétálok a munkahelyemig. Kb. Minden második ember dohányzik. Aki előttem megy, aki szembejön aki az út szélén a kutyáját sétáltatja stb. Egyszerűen nincs hova állni. A dohányos ezt nem érzi de aki nem dohányzik annak szörnyű. Mióta pedig maszkot kell venni még szörnyűmm mert a maszk nem szűri a füstöt. Ha azon ketesztül kapom az arcomba a maszkomnak is olyan szaga lesz és egész nap azt szívhatom. Pokoli. Egy napra meg nincs 8-10 maszkom, hogy a dohányosok miatt cseréljem. A cigi költséges hobbi. Ráadásul ár érték arányban semmit nem nyújt. Gondolj belr mennyi minden klasz dolgot vehetnél az árából.
2020. nov. 30. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!