Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan szokhatnek le a cigaret...

Hogyan szokhatnek le a cigarettáról?

Figyelt kérdés

5 éve dohányzom, 20 éves vagyok. Nagyon sovány vagyok, es rengetegen mondtak, ha leszokom akkor meghizok. Elsősorban ezert is szeretnék róka leszokni, másodszorra pedig az egészségem miatt.

Volt, hogy 3 napig nem gyújtottam ra, es valamiért ujra rágyújtottam. Ha ideges vagyok, ragyujtok. Ha stresszelek, ragyujtok, mar szinte unalombol is cigizek, lehet ezert tartok itt ahol .. napi 2 doboz cigaretta ... Mit tegyek, higy leszokhassak? Hogyan kezdjek neki?

2020. nov. 15. 15:18
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Róla* bocsánat, automatikus javítás
2020. nov. 15. 15:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is leszokó félben vagyok.

Úgy csinálom,hogy alapjáraton kb 15 szálat szívtam ezért megközelíthetőleg 10 szálat kezdtem szívni és hetente csökkentem.

Akaraterő is kell hozzá.

2020. nov. 15. 15:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem gyújtasz rá többet.Szerinted mások mégis hogyan csinálják? Akaraterővel.Több kollégám is van akik 20 év és napi 2 doboz után tették le egyik napról a másikra már több éve.Én is szívtam fiatalkoromban, kb.addig mint te,tényleg $zar volt letenni de ennyi. Eldöntöttem, hogy nem kell és kész.Ha ennyire nem vagy képes akkor férfiként ne várj sokat az élettől.
2020. nov. 15. 15:30
 4/13 anonim ***** válasza:
50%
Sportolj valamit.
2020. nov. 15. 15:31
 5/13 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.:)
2020. nov. 15. 15:47
 6/13 A kérdező kommentje:
Futni kezdtem el. :)
2020. nov. 15. 15:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy csináltam ahogy a 3 as írta.Ilyen egyszerű ez.
2020. nov. 15. 16:39
 8/13 uyscuti válasza:
100%

Szia, néhány javaslat:

Tűzz ki 1 napot , amikor abbahagyod. Addig a napig(ha komolyan gondolod) szabadulj meg az összes cigitől , hamutartótól stb. ami hozzá kötődik. Az a módszer sokaknak nem működik , hogy ,,holnap 10 szálat szívok, holnapután már csak ötöt stb. stb.Egyszer és mindenkorra kellene letenni.

Ha tudod kerüld azokat a helyeket , ahol cigiznek és az sem árt , ha elmondod a barátoknak , családtagoknak , hogy ez a szándékod , hogy tudjanak támogatni(biztos vannak olyan jó fejek).

Legyen legalább 1 nagyon komoly érved( amit Te magad is elhiszel), ami miatt LE AKARSZ szokni...és akaraterő.

Ha hiszel Istenben , imádkozhatsz is , hogy adjon erőt.

2020. nov. 15. 17:26
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én buliztam a barátaimmal, fogadtunk, hogy leszokunk. Aznap este nagyon sokat szívtam el, másnaptól már nem gyújtottam rá. Én nyertem a fogadást, mert azóta se dohányzom, ennek immár 2 éve.

Az első 3 hónap kemény volt. Utána már könnyű.

2020. nov. 15. 18:36
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat !:)
2020. nov. 15. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!