Néha dohányzom, de a párom erre is kivan akadva. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tényleg, nagyon ritkán dohányzom. Pl egy hónappal ezelőtt szívtam egyet, és a mai nap folyamán elszívtam egyet, és erre is kiakadt. Persze, megértem egyébként, ő nem szereti, és ezért gyújtok rá csak ritkán. De szerintem nincsen tőle semmilyen szagom sem. Mindig kimosom a fogamat is utána,és szájöblítővel is átöblögetem,hogy őt ne zavarja. A kezemet is mindig rendesen megmosom,és van,hogy konkrétan le is zuhanyzom,hogy egyáltalán ne érezze,nehogy rossz legyen neki. Szerintetek valahogy ezt megértethetném vele? Nagyon makacs egy ember az a baj..
De megköszönném a válaszokat!:)
17/L vagyok, párom 18/F
2020. nov. 2. 20:49
11/12 anonim válasza:
En dohanyzom es nem tagadom le. Budos. Szornyen budos, engem is irrital a szaga. Olvastam te vagy a no, gondolom a hajad legalabb felhosszu (ha nem jol tippeltem, ne haragudj, ritka a rovid haj). Na a haj az ugy issza be a szagat a ciginek, mint szivacs a vizet. Jobban, mint a ruhad, mert az meg talan ki is szellozik, ha nem rogton mesz be a lakasba. A hajon viszont erzodik es nem tudom miert eri meg az a havi egy szal cigi, foleg hogy utana kesz tisztalkodasi rituale koveti. Ha az a havi egy hianyzik es kivanod, akkor epp itt az ideje leallni. En 7 eve dohanyzom, ugyanigy kezdtem, mint te csak nalam eleg gyorsan atvaltott napi 10-15 szalba, de szerencsere ennel tobbet keptelen vagyok elszivni evek ota. Tervezek atszokni elektromosra, aztan nikotinmentes elektromosra. Az legalabb nem budos es nem kell szegyenkeznem meg stresszelnem a cigiszag miatt. A baratod valoszinuleg maga a teny miatt merges, hogy neha megiscsak ragyujtasz. Vannak ilyen emberek, en is ismerek ilyet, nem is egyet. Ha nem erzi is irritalja es undorodik a cigitol. Sok ferfi pedig valoban taszitonak tartja a dohanyzo noket, sajnos ez van.
12/12 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg nagyon büdös is,bár tényleg csak alkalmi dohányos vagyok,de akkor sem nézi nagyon jó szemmel. Szerencsére nem tudok rászokni ezekre a káros dolgokra,szóval úgy is muszáj lesz leszoknom:)!
2020. nov. 6. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!