16 evesen napi szintu fuvezes okozhat problemakat?
Nemtudom mi értelme van annak hogy amit otthon kapsz pénzt fűre költöd. Rászoksz. Nemtanulsz majd mert sztbassza az agyad és amíg a szüleid eltartanak jó ha nem akkor meg majd elmész dolgozni szrért hgyér aztán aztis arra költöd és csöves leszel. Ja meg a kutyának se fogsz kelleni.
Csak felvázoltam a jövődet. De a te dolgod hogy bszod el az életed. Vagy ha valami szervi bajod lesz majd sírhatsz mert mondjuk patkánymérget raktak bele vagy kitudja. Aztán nyomorékként éled majd le a hátra lévőt. Végülis nagyon méri milyen menő már nem?
Anyádék büszkék lehetnek rád...
Én kb.fél éves szobafogságot,telefon és számítógép tiltás kaptam volna,hozzáteszem jogosan!
Te is ezt érdemelnéd kisfiam!
"Tanulasi problemakat nalam eddig nem igazan okozot"
Helyesírásod már ráment!
Ha az én gyerekem lennél úgy megvernélek hogy besz#rnál aztán megtudnád mi a következménye. Egy nagy csicskalángos. A p#cse még csak pelyhedzik b#sszameg de a spangli már a pofájában.
Majd ha a saját s#ggeden sz#rsz rájösz milyen az élet akkor ez lesz a legkissebb bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!