Valakivel történt már olyan, hogy talált az utcán eldobva, teli doboz cigit (vagy olyat legalábbis ami nem volt üres)?
Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 09:08
1/10 anonim válasza:
Ja, velem igen, örültem is Neki mint a franc.
2/10 anonim válasza:
Igen, volt olyan is hogy a tömött buszmegállóban találtam egy pakett füvet.
3/10 anonim válasza:
Igen én még arra is emlékszem hogy narancssárga pall mall volt és alig hiányzott belőle egy pár szál és még öngyújtó is volt benne. De ezt kb 6 7 éve volt 🤣 azóta már leis szoktam
4/10 anonim válasza:
Többször találtam már, egyszer egy srác zsebéből a szemem láttára esett ki egy teli doboz cigi, neki visszaadtam, a többit meg ott hagytam, mert nem dohányzom
5/10 anonim válasza:
Egyszer egy bontatlan doboz sárga Bondot találtam, lehettem 14. Ezzel próbáltam rászokni, de akkor még nem ment. Később találtam a nyugati mekiben egy majdnem teli Dunhillt, na annak már örültem mert akkor épp cigiztem. De elszívnék most is egyet, mondjuk egy arany Davidoffot.
6/10 anonim válasza:
Tegnapi nap a buszon fél doboz fehér westet(rib*ncpálca)
Kb 1 hete 5 szál bordó szofit
Azelőtt egy bontatlan fekete Dunhillt
És még volt jópar alkalom.
Mindig találok valamit :D
8/10 anonim válasza:
Persze, erősségre olyan mint a puhadobozos, szerintem egy próbát megér
9/10 anonim válasza:
Én 29 éve egy doboz Symhoniát találtam egy héttel azután, hogy letettem a cigit. Ha hinnék a természetfeletti dolgokban, biztosan isteni jelnek véltem volna. Így meg csak simán dühös voltam.
10/10 anonim válasza:
2 hete találtam megint egy bontatlan női vékony cigit a dohánybolttól nem messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!