Aki napi 1-2 doboz cigit elsziv az nem fél hogy baja lesz tőle?
Figyelt kérdés
Sok olyat ismerek aki már húszon évesen ennyit szív.
Mi lesz vele idősen?
2020. szept. 6. 16:05
1/8 anonim válasza:
Szerintem úgy gondolják sokan, hogy talán nekik nem fog ártani.
3/8 anonim válasza:
Nem.Mi dohányosok nem besz@ri népség vagyunk, hanem bátor harcosok akik semmitõl sem riadnak vissza.😊
4/8 anonim válasza:
Majd lesz besz@ras ha jön a pozitív lelet..
5/8 anonim válasza:
És akkor is csak a kifogás fog jönni: ,,akkor is beteg lettem volna, ha nem cigizek"
6/8 anonim válasza:
És ti mit mondtok nem dohányzók mikor beüt a tüdõrák?
7/8 anonim válasza:
A tüdőrákos esetek 90 százaléka dohányos 10 százaléka nemdohányos. A 10 százalék egy jelentős része szennyezett levegőjű területen élte le az életét. A maradéknak meg szimplán pechje volt.
8/8 anonim válasza:
#6!
Akkor én visszakérdeznék: És ti mit mondotok dohányosok, amikor valaki miattatok hal meg a passzív dohányzás következményeként? Merthogy ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!