Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen cigi(ke)t szoktatok...

Milyen cigi(ke)t szoktatok szívni?

Figyelt kérdés

2020. okt. 1. 16:49
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
0%
Köszönöm, hasznos kis mozdony vagy. :-)
2020. okt. 4. 12:48
 22/39 anonim ***** válasza:
33%
Friss Levegő !! O2 !!!
2020. okt. 6. 07:56
 23/39 anonim ***** válasza:
24%

Az a "legjobb" cigi, amitol gyorsan rakbetegseget lehet kapni. Igy sok penzt megtakaritasz magadnak.. viszont ezzel anyagi vesztesget okozol a dohanygyari tulajoknak. Sajnalni fognak...

Szoval ne lgy buta, ne dohanyozal! Es ne csinalj disznoolat a villamos megallokban.

2020. okt. 6. 11:36
 24/39 anonim ***** válasza:
56%

Zöld Davidoff

Winston Blender

Aki nem dohányzik,mi a f.@szt avászkodik itt a dohányzás témakörben?

Nem írkálok én sem mondjuk a terhesség témakörben, mert semmi közöm hozzá meg nem is érdekel. Ha nem dohányzol, nem kell itt verned a nyáladat, suttyókám! ;)

2020. okt. 6. 19:28
 25/39 anonim ***** válasza:
19%
"Vernem a nyálam" ezt fordítsd már le. Rendkívül intelligens vagy. Nem kell magadból kiindulni más nem olyan primitív mint te. Értelmes ember egyebként sen dohányzik ;) Enfem viszont érdekel ha az orrom alá füstölnek és károsítják az egészségem.
2020. okt. 6. 21:01
 26/39 anonim ***** válasza:
23%

Egeszsegugyben dolgozom. Naponta latom, mi a helyzet. 10 rakos kozul 8 dohanyos.

Es 10 erszukuletesbol 9 dohanyos. Menj fel a Koranyiba, Budakeszire a Rehabra. Oda viszik fel a levagott labuakat.

A latvany Megdobbento, sokkolo.

Szoval semmi legenykedes.

2020. okt. 6. 22:06
 27/39 anonim ***** válasza:
50%

De a kérdező nem véleményt kért a dohányzásról.

"Értelmes ember egyébként sem dohányzik"

Ez meg nem igaz.Rengeteg nagyon értelmes embert ismerek aki dohányzik.

Szerintem a dohányosok is tisztában vannak azzal,hogy káros.

Másnak meg semmi köze ahhoz,hogy ki mivel rontja az egészségét.

Nyilván azt megértem,hogy zavaró ha az orrod alá füstölnek.De ezt sem kérdezte senki.

2020. okt. 7. 08:25
 28/39 anonim ***** válasza:
0%

Tévedsz! A dohányosok rohadtul nincsenek tisztában vele mennyire káros. Mind azt hiszi, hogy neki sosem lesz tőle semmi baja mert élt egyszer egy "pista bácsi aki 100 évig élt és dohányzott" városi legenda lebeg a szemük előtt.

Én feküdtem a Korányi mellkassebészeti osztályán ott bizony ahogy írták majdnem minden rákos dohányos volt. A szobatársaim mind sírtak, hogy lehettek ilyen hülyék és halálra rémülve várták a műtétjüket. Pokoli dolog egy tüdőműtét és utána még jön a kemó és sokuk így sem élete túl. Persze volt aki még ott is a tagadásba menekült és váltig állította, hogy nem a cigitől lett rákos miközben éjjel telesírta a párnáját. Keserves látvány volt. És keserves a felépülés is meg utána az élet megcsonkított tüdővel meg fél tüdővel meg hiányos bordákkal mert pl a szobatársamnak arra is ráterjedt a rák így a bordáiból is ki lelletz venni. Momdhatod hogy téged nem érdekel de majd jusson eszedbe ez az írás 10 múlva mikor már jönnek az eslő tünetek. A cigi mem tisztul ki soha. Zárvámyokban lerakódik a düfőbe

Minél többet szívsz annál több esélyed van a betegségre. Senki nem ússza meg. Kinek a tüdeje kinek az érrendszere károsodik. Találkoztam 30 éves copdsel kks cigi miatt. Ő is a fejét verte a falba hogy magának okozta az egészet. Nem beszélve a spk ptxesről akiknek huszonévesen lyulad ki a tüdejük a cigitől. Nagyon okosnak képzeled magad. De ciki a cigi és nem menő.

2020. okt. 7. 08:53
 29/39 anonim ***** válasza:
76%

Nem hiszi azt mind.Ne általánosíts.Ahol gyerekkoromban éltem a háziorvos nagyon erős dohányos volt.

És láttam már másik orvost,nővért dohányozni.Szóval szerintem ők teljesen tisztában vannak a kockázatokkal.

Illetve senki nem mondta,hogy menő a cigi.

De attól még mert Te cikinek tartod és elítéled még semmi közöd hozzá más mit csinál.

Egyszerűen csak nem értem,hogy mit keresel egy olyan kérdésnél és okoskodsz amihez semmi közöd.Én nem tudom melyik mondatomban okoskodtam.

Egyébként ahol gyerekkoromban éltem a háziorvos nagyon erős dohányos volt.

És láttam már másik orvost,nővért dohányozni.Szóval szerintem ők teljesen tisztában vannak a kockázatokkal.

Egyébként meg fogalmad sincs róla,hogy én mennyit dohányzok.

De elárulom neked,hogy nem vagyok egy rendszeresen dohányzó ember.

Buliban illetve nagyon ritkán társaságban rágyújtok.Szóval nem értem milyen alapom támadsz bárkit is,hogy mit csinál a saját életével.

2020. okt. 7. 09:06
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ahol gyerekkoromban éltem a háziorvos nagyon erős dohányos volt.

Ezt a részt véletlenül 2x hagytam benne.Bocsánat.

2020. okt. 7. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!