Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen cigi(ke)t szoktatok...

Milyen cigi(ke)t szoktatok szívni?

Figyelt kérdés

2020. okt. 1. 16:49
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
32%
A te kérdésed sem hianyzott senkinek és a füstöd sem a Földnek ennyi.
2020. okt. 3. 12:38
 12/39 anonim ***** válasza:
56%
Kék Lucky Strike a kedvencem :)
2020. okt. 3. 14:05
 13/39 anonim ***** válasza:
31%
#11 Thanks retard!
2020. okt. 3. 18:44
 14/39 anonim ***** válasza:
35%
Te vagy retardált aki egy rakás pénzt költ arra, hogy büdös legyen és beteg. És azt hiszed ha angolul írsz az menő? :D Hány éves vagy. 15? :D
2020. okt. 4. 01:03
 15/39 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem meg az a retardált aki feljár az ilyen fórumokra, csak azért, hogy fröcsögjön. Egyedül azért bátorkodtam angolul írni, mert láttam, hogy előtte a magyar kommentet nem fogtad fel, és gondoltam: "Próba-szerencse". Utóbb kiderült, hogy az angolt jobban megértetted, de ez sem rettentett el szent civilizációs küldetésedtől, hogy mások életébe beleszólj.

Komolyan, most írom le utoljára, az összes ilyen szentfazéknak: ha nem tetszik, nem kell idejönni, hogy elmondjátok mennyire káros, mert azzal csak annyit értek el, hogy vitát generáltok, arról nem is beszélve, hogy nem megfelelő választ adtok a kérdésre. Valamint, azt kéretik megérteni, hogy ez saját döntés senkinek semmi köze hozzá. Esküszöm az élő istenre, ha ez tovább folytatódik szervezek egy dohányos pride-ot(Úh, bocsánat angol szó).

2020. okt. 4. 07:06
 16/39 anonim ***** válasza:
20%

Értem...buta tini aki ettől érzi valakinek magát. :D

Szervezz nyugdtan senki nem fogja engedélyezni. Az a baj hogy a füstöddel másokat is károsítasz ezért nem mindegy a dolog. Inkább igyál azzal csak magadnak ártasz hülyegyerek.

2020. okt. 4. 09:20
 17/39 anonim ***** válasza:
89%
Az ivással csak magadnak ártasz? Ezt biztos hogy nem gondoltad komolyan. Hallottunk már alkoholista apákról, akik miután hazaértek a kocsmából gyorsan még elverik a családjukat, vagy esetleg megerőszakolják a tulajdon lányukat?
2020. okt. 4. 10:42
 18/39 anonim ***** válasza:
21%

Értem a logikát. Szóval ha Pista bacsi részegen megerőszakolja a lányát akkor teljesen elfogadható hogy te más orra alá füstölsz. Taps!

Logikai versenyre azért ne nevezz be.

2020. okt. 4. 11:44
 19/39 anonim ***** válasza:
73%
Nem ezt mondtam. Pusztán megcáfoltam azt az állításod, amelyben azt találtad mondani, hogy az alkohol kevésbé árt. Továbbá (tudomásom szerint), a törvény nem tiltja a dohányzást, de a nemi erőszakot igen. Amíg törvénybe nem ütközik, azt csinálok amit szeretnék!
2020. okt. 4. 11:52
 20/39 anonim ***** válasza:
13%

Majd fogysz sírni mikor a fejedte olvassák a tüdőrákot. Láttam nem egy ilyen embert.

Meg láb nélkül is lehet élni de szívjad csak a végén te fogsz szívni :)

2020. okt. 4. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!