Szerintem meg az a retardált aki feljár az ilyen fórumokra, csak azért, hogy fröcsögjön. Egyedül azért bátorkodtam angolul írni, mert láttam, hogy előtte a magyar kommentet nem fogtad fel, és gondoltam: "Próba-szerencse". Utóbb kiderült, hogy az angolt jobban megértetted, de ez sem rettentett el szent civilizációs küldetésedtől, hogy mások életébe beleszólj.
Komolyan, most írom le utoljára, az összes ilyen szentfazéknak: ha nem tetszik, nem kell idejönni, hogy elmondjátok mennyire káros, mert azzal csak annyit értek el, hogy vitát generáltok, arról nem is beszélve, hogy nem megfelelő választ adtok a kérdésre. Valamint, azt kéretik megérteni, hogy ez saját döntés senkinek semmi köze hozzá. Esküszöm az élő istenre, ha ez tovább folytatódik szervezek egy dohányos pride-ot(Úh, bocsánat angol szó).
Értem...buta tini aki ettől érzi valakinek magát. :D
Szervezz nyugdtan senki nem fogja engedélyezni. Az a baj hogy a füstöddel másokat is károsítasz ezért nem mindegy a dolog. Inkább igyál azzal csak magadnak ártasz hülyegyerek.
Értem a logikát. Szóval ha Pista bacsi részegen megerőszakolja a lányát akkor teljesen elfogadható hogy te más orra alá füstölsz. Taps!
Logikai versenyre azért ne nevezz be.
Majd fogysz sírni mikor a fejedte olvassák a tüdőrákot. Láttam nem egy ilyen embert.
Meg láb nélkül is lehet élni de szívjad csak a végén te fogsz szívni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!