Mint nem dohányos kérdem, mennyire "fullasztó" a bong egy "nem dohányosnak"?
Szeretnék úgy füvet szívni, hogy közben ne fulladjak meg a füsttől. Én nem vagyok dohányos, életemben nem dohányoztam (legfeljebb csak vízipipát szívtam) viszont úgy gondolom, hogy a bong egy kicsit hasonló elven működik, mint a vízipipa (azaz "megtisztítja" a füstöt) ugyanakkor azt is tudom hogy 1 g alatt nem érdemes megtölteni. Viszont úgy hiszem, nekem az 1 g elsőre túl sok volna, ezért olyan alternatívákat keresek, mint a minőségi dohánnyal (ami kifejezetten kellemes és aromás illatú) való keverés és esetleg a szipka, vagy a nagyon hosszú szárú pipa, ami a füstöt "belélegezhetőbbé" teszik.
Amúgy én nem akarok rászokni a fűre. Sajnos jelenleg pánikbetegséggel, alkohol problémákkal és neurózissal küzdök, a mérgező gyógyszerek és az ideggyógyászati terápiák rendszerint csődöt mondtak, ezért számomra már csak ez az egyetlen "gyógyszer" bizonyul az utolsó mentőövnek. Viszont mivel nem dohányzom, a "normál cigi" füstjét meg egyáltalán nem bírom (ugyanakkor éreztem már minőségi pipadohány füstöt ami olyan kellemes volt, hogy még egy füstölő pálcában is el tudtam volna képzelni) hogy bármilyen technika érdekel, amivel tudnék boldogulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!