15 éve tettem le a cigarettát. Arra gondoltam néha pipázni kellene, mert az sokkal elegánsabb. De úgy tudom nem szokás letüdőzni. Nagy baj lenne, ha én mégis letüdőzném?
Figyelt kérdés
Pipa, pipázás.2020. szept. 22. 09:38
1/9 anonim válasza:
Miért ne lenne szabad letüdőzni? Nyugodtan.
2/9 anonim válasza:
Kevered a szivarral a pipát :)
3/9 anonim válasza:
Alapvetően nem szokták letüdőzni, de ha akarod, tedd nyugodtan, mások is csinálják. Arra viszont figyelj oda, hogy a néhai pipázás elég könnyen visszavihet a cigizés felé. (tapasztalat)
4/9 A kérdező kommentje:
Cigizés drága hobbi lett. A pipa tetszik, nem lehet bárhol, bármikor, csak nyugodt körülmények között.
2020. szept. 22. 09:55
5/9 anonim válasza:
Annyi más még a pipával, hogy az egy kicsit melósabb, és van egy "szertartása".
6/9 A kérdező kommentje:
Pont az tetszik benne.
2020. szept. 22. 20:13
7/9 anonim válasza:
Ja, én nem negatívumként hoztam fel. :D
8/9 anonim válasza:
Tudom, hogy le leszek pontozva, de ha 15 letetted a cigarettát igazán nem kéne "visszaszokni".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!