Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Létezik még nőben láncdohányos...

Létezik még nőben láncdohányos? Ismersz valakit v. te magad vagy az?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, amikor elszív valaki napi 2 szál vékony hegyilevegőt:)

Negatív kommenteket kérlek, mellőzd, legyen ez egy kulturált topik.. mennyit és melyiket szívod? Párkapcsolatodban hogy viselik el?

43F

2020. szept. 21. 20:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
77%
Tízesnek respect.
2020. nov. 4. 15:59
 22/24 anonim válasza:

Persze.Mi női vonalon a család elég intenzív dohányosok vagyunk. Mama napi 1,5-2 dobozzal szív el. Anya nővére napi 1-1,5 dobozzal. A lányai 1 doboz,de folyton emelik,de még csak 14 és 16 évesek. Anya 1,5-2 szintén. A húgom 26 éves 2--2,5 dobozzal. Én 29 éves vagyok 2-3 dobozzal. A nővérem 32 ő 3-4 dobozzal.

De mi SOHA nem tesszük le,még terhességre sem.

2023. márc. 21. 13:07
 23/24 anonim ***** válasza:

Nálunk is hatalmas dohányzás folyik a nőtagok körében, nekünk 6 éves korunkban cserélte le anyukám a reggeli müzlit reggeli szofira, mondván hogy iskolás gyerek már túl nagy a müzlihez, és elég nagy a cigihez. Azóta nincs megállás, az ezredik dobozomat a tizedik szülinapomon ünnepeltem az alsó tagozatos lányvécében.

Én amúgy gyakran 2 szálra gyújtok rá egyszerre, az egyiket hagyományosan szívom, a másikat a fenekembe helyezem és a popsimmal. A nikotin nagyon jól szívódik fel a végbélben, de fenékgyakorlatnak sem utolsó. És füstöt pukizni még mindig kevésbé büdös, mint fingszagút, legalábbis a párom szerint.

2023. márc. 21. 22:52
 24/24 anonim ***** válasza:

azt sem értem, hogy technikailag hogyan valósulhat meg a láncdohányzás.

3 doboznál az 15 percenkénti cigizés. Az hogy? Jó, ha kettesével, hármasával megy, az más... de az is hogy?

2023. ápr. 1. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!