Létezik még nőben láncdohányos? Ismersz valakit v. te magad vagy az?
Nem arra gondolok, amikor elszív valaki napi 2 szál vékony hegyilevegőt:)
Negatív kommenteket kérlek, mellőzd, legyen ez egy kulturált topik.. mennyit és melyiket szívod? Párkapcsolatodban hogy viselik el?
43F
Kerlek, egy lancdohanyos ne mondja azt, hogy meg soha senki tarsasagaban nem szivott el egy cigit sem, mielott bement valahova. :D Sot, ne mondd azt, hogy eddig pont sikerult mindig olyan emberek kozeleben lenned, akik mind dohányosok. Ha nem is mondtak, valakiket biztos zavart mar a fustod. ;)
Nem büdös a ruhád? Valoban nem, mert a cigisek mar meg sem érzik magukon.
A kialakult kepem ugy jott letre, mint egy embere, aki utalja a cigit. Cigizik a parom, cigiznek a szuleim, cigizik a testverem, cigizik kb az osszes rokonom, baratom. Hidd el, ismerem nem cigiskent milyen lancdohanyosokkal egyutt elni, milyen az ő fustjuket szivni. Ezert kimerem tapasztalataim alapjan jelenteni, hogy egy dohanyos jelentos hatrannyal indul egy nem dohanyosnal. De gondolom te itt most epp dohanyzo noket keresel, es en nem vagyok az. :D Csak a parkapcsolatrol jutott eszembe, amit a kerdesben emlitettel. :)
#3-as vagyok!
10 évvel ezelőtt jöttem el nyugdíjba, akkor döntöttem úgy, hogy leszokok. Előtte 43 évig szívtam, napi másfél dobozzal. De sokkal jobb nélküle.
Láncdohányos és önpuszító huszonéves férfi vagyok. Beltéren, otthon iqos-t, kint hagyományos cigarettát, illetve a kettő dolog közben kendert szívok. Az elmémet, agyamat fejlesztem, mentálisan épp vagyok, de a testem egészségét nem tisztelem. Nem tudom, hogy ez egy tudatalatti önütálat következménye, de ez az egyetlen dolog, ami zavar a témával kapcsolatban.
Tisztelni kell másokat. Sosem fújom másra a füstöt - csak ha akarják, néhány csaj eszméletlenül beindul rá. Ülve sem cigizek sokszor, mindig egy picit félreállok. Jó kis rituálé és ez az, ami hatalmas függőséget okoz. Nemcsak a nikotin és annak fiziológiai hatásai, hanem a rágyujtás, a füst kifújása vagy éppen a letüdőzés azok, amelyek miatt gyorsan rá lehet kapni. Kiváló pl. a szocializálódás szemszögéből, hisz sokat füstölünk társaságban.
Én speciel elfogadom azt a tényt, hogy a 'buta, hülye' kategória van a dohányzás élén. Én ugyanezt tapasztalom az ismerősi körömben. Remélem, hogy én nem tartozom közéjük.:D
Utolsó vagyok.
ontopic: Nem, nem ismerek ilyen nőt. De egyáltalán nem zavarna párkapcsolatban, valamennyire tetszene is.
"Tisztelni kell másokat."
Magadat is tisztelned, ovnod kéne. Ugyanannyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!