Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Létezik még nőben láncdohányos...

Létezik még nőben láncdohányos? Ismersz valakit v. te magad vagy az?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, amikor elszív valaki napi 2 szál vékony hegyilevegőt:)

Negatív kommenteket kérlek, mellőzd, legyen ez egy kulturált topik.. mennyit és melyiket szívod? Párkapcsolatodban hogy viselik el?

43F

2020. szept. 21. 20:04
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
10-es: ez is egy érv. Nem vitatkozásképp, de ez is egyfajta általánosítás. Nem büdös a ruhám, nem köhögök, nem várakoztatok, igyekszem normálisan megoldani. Nem lehet, hogy a kialakított v. kialakult kép alapján gondolja a nem dohányos ezt?
2020. szept. 21. 20:54
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Kerlek, egy lancdohanyos ne mondja azt, hogy meg soha senki tarsasagaban nem szivott el egy cigit sem, mielott bement valahova. :D Sot, ne mondd azt, hogy eddig pont sikerult mindig olyan emberek kozeleben lenned, akik mind dohányosok. Ha nem is mondtak, valakiket biztos zavart mar a fustod. ;)

Nem büdös a ruhád? Valoban nem, mert a cigisek mar meg sem érzik magukon.

A kialakult kepem ugy jott letre, mint egy embere, aki utalja a cigit. Cigizik a parom, cigiznek a szuleim, cigizik a testverem, cigizik kb az osszes rokonom, baratom. Hidd el, ismerem nem cigiskent milyen lancdohanyosokkal egyutt elni, milyen az ő fustjuket szivni. Ezert kimerem tapasztalataim alapjan jelenteni, hogy egy dohanyos jelentos hatrannyal indul egy nem dohanyosnal. De gondolom te itt most epp dohanyzo noket keresel, es en nem vagyok az. :D Csak a parkapcsolatrol jutott eszembe, amit a kerdesben emlitettel. :)

2020. szept. 21. 21:05
 13/24 anonim ***** válasza:
91%

#3-as vagyok!

10 évvel ezelőtt jöttem el nyugdíjba, akkor döntöttem úgy, hogy leszokok. Előtte 43 évig szívtam, napi másfél dobozzal. De sokkal jobb nélküle.

2020. szept. 21. 21:17
 14/24 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, fétised van? Úgy kérdezgetsz itt minden nőt, mint akinek feláll a témára. "Hány éves vagy? Mit szívsz, barnát? Az jóó, ahhhh. Hány szálat, sokat? Fú az szuper, ahhh" Szexualitás témába kéne az ilyet kiírni, nem az egészség témakörbe
2020. szept. 22. 16:41
 15/24 A kérdező kommentje:
14-es: ezért igazán kár volt billentyűzetet ragadni... :)
2020. szept. 22. 18:25
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyet. Mióta gyerekei vannak nagyívben kerülöm mert nézni sem bírom amit csinál. A szagáról nem is beszélve. Nagy hassal is bagózott. 😝
2020. szept. 27. 12:38
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek ilyet. A terhesség alatt is végig bagozott, azóta is - előtte meg még ráadásul azt hazudta, hogy csak néha szokott, pedig már akkor is füstölt, mint a gyárkémény, csak akkor még nem találkoztunk vele olyan gyakran, ezért nem bukott le egy ideig. Nem mintha azóta gyakran találkoznánk, sőt, de azóta már kibujt a szög a zsákból - többek között pont ezért nem is akarunk találkozni vele...
2020. okt. 9. 20:05
 18/24 anonim ***** válasza:
80%

Láncdohányos és önpuszító huszonéves férfi vagyok. Beltéren, otthon iqos-t, kint hagyományos cigarettát, illetve a kettő dolog közben kendert szívok. Az elmémet, agyamat fejlesztem, mentálisan épp vagyok, de a testem egészségét nem tisztelem. Nem tudom, hogy ez egy tudatalatti önütálat következménye, de ez az egyetlen dolog, ami zavar a témával kapcsolatban.

Tisztelni kell másokat. Sosem fújom másra a füstöt - csak ha akarják, néhány csaj eszméletlenül beindul rá. Ülve sem cigizek sokszor, mindig egy picit félreállok. Jó kis rituálé és ez az, ami hatalmas függőséget okoz. Nemcsak a nikotin és annak fiziológiai hatásai, hanem a rágyujtás, a füst kifújása vagy éppen a letüdőzés azok, amelyek miatt gyorsan rá lehet kapni. Kiváló pl. a szocializálódás szemszögéből, hisz sokat füstölünk társaságban.

Én speciel elfogadom azt a tényt, hogy a 'buta, hülye' kategória van a dohányzás élén. Én ugyanezt tapasztalom az ismerősi körömben. Remélem, hogy én nem tartozom közéjük.:D

2020. okt. 15. 23:38
 19/24 anonim ***** válasza:
71%

Utolsó vagyok.

ontopic: Nem, nem ismerek ilyen nőt. De egyáltalán nem zavarna párkapcsolatban, valamennyire tetszene is.

2020. okt. 15. 23:40
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"Tisztelni kell másokat."

Magadat is tisztelned, ovnod kéne. Ugyanannyira.

2020. okt. 16. 06:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!