Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Próbáltad már a füvet?

Próbáltad már a füvet?

Figyelt kérdés

2020. szept. 19. 20:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%

Én személyszerint úgy gondolom, hogy jobb szívni, mint inni. Sokkal. És kevésbé ártalmas (ha ártalmas egyáltalán).

Csak a zöld gyerekek. Csak a ződ! :D

2020. szept. 30. 20:32
 12/15 anonim ***** válasza:
81%

#10-es vagyok!

Hát... Ez egyénfüggő. Felfogás kérdése, hogy ki szerint jó a fű, és ki szerint nem. Illetve hogy ki szerint jobb a pia, és ki szerint nem. Személy szerint én a sörrel elvagyok, mert amit hétvégén megiszok 2-3-at, az még jól is esik, főleg hidegen, és még egészséges is. :D

Azt bármikor elmegyek a boltba, avagy dohányboltba, megveszem én kész. A fű sajnos nem ilyen. :D Én nem vagyok olyan bátor hogy termesszem, és beszerezni is egyre nehezebb. xD Szoktam látni főleg Facebookon a különböző hír portálokon, hogy az országban rengeteg kisebb-nagyobb városban, megyénként kapcsolják le az embereket. Azért elég szomorú. Talán pár év múlva legális lesz, ha észhez tér az ország. Mert saját fogyasztásra, és orvosi célú használatra megfelelne.

DE ha így is lesz netalántán, akkor én nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy akit termesztéssel, kereskedéssel vagy fogyasztás miatt ítéltek el letöltendő börtön büntetésre, azokkal mi lesz a helyzet? Ez most így spontán eszembe jutott. :D

Egyébként a füvet néha napján én sem vetem meg, csak ritkán adatik meg a lehetőség. :D Nehéz manapság kapcsolatot találni, mert a bizalom sajnos nincsen meg az emberekben, a másik ember felé.

Hány olyat lehet hallani, hogy feldobja a fogyasztó a kereskedőt (ne nevezzük dílernek, mert az olyan ízléstelen), mert éppen már kattog, és nem tudja azonnal kiszolgálni a "vendéget". Ez a legfőbb oka. Illetve a rossz akarók, és az unatkozó, megkeseredett emberek szokása ez. Sajnálatos.

Én a füvet nem ítélem el, legalizálnám, de csak a fogyasztást, a termesztést nem. Ha valaki tényleg azt szeretné, akkor menjen ki Hollandiába és/vagy Spanyolországba, de itthon ne legyen ilyen. Csak fogyasztás, azaz vásárlás, legális úton.

A 420! legyen veletek, Ámen! :D Peace!

2020. szept. 30. 21:33
 13/15 Leveltetu ***** válasza:
87%

Most csaladapakent mar kevesbe hasznalom ezt a lehetoseget de fiatal koromban biza jo volt tekerni egy spanglit nehanapjan, igaz akkor meg a tescoban is venni lehetett a dohanyos elott, nem vort ez a boszorkanyvadaszat mind most.

Neha ha ugy adodik, kirandulasok alkalmaval, ha a gyerekek mar alusznak, tekerunk egy spanglit es elszivjuk, nincs benne semmi rossz...elvegre esszeru hasznalat mellet teljesen rendben van...

2020. okt. 5. 08:00
 14/15 anonim ***** válasza:
60%
Már próbáltam többször is. Csak annyit tudok mondani, hogy mindenki egyen tépés előtt, különben hányingered lesz, és kidőlsz 5 órára. :")
2020. okt. 18. 08:03
 15/15 anonim válasza:
Én még nem próbáltam és nem is tudok szerezni, pedig fent van a bakancslistán :)
2021. nov. 29. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!