Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Azt hallottam hogy nem mindenk...

Azt hallottam hogy nem mindenkinél hat először, a fű ez igaz?

Figyelt kérdés
Ugye aki jól is szívja benntartja és úgyse áll be. Ez lehetséges? Később akkor már befog tudni állni?
2010. aug. 4. 21:26
 1/8 A kérdező kommentje:
hoppá elírta a veszzőt xD de gondolom érthető :D
2010. aug. 4. 21:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez bizonytalan, mint az utszéli macska vacsorája.
2010. aug. 4. 21:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm aki sose érezte be. Mindig csak bepunnyadt, mikor a többiek már tök kész voltak.
2010. aug. 4. 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Figyelj srác! Én is füveztem 3x 4x életemben és az első két alkalommal nem álltam be. Én sem tudtam hogy lehet ez pedig általában mindenki az első alkalommal hány meg ilyenek. Én szerencsére örültem hogy ezt nem kellett végigszenvednem. Szerencsére. A harmadiknál már éreztem valamit kicsit elszálltam. Örülj neki ha nem hánysz legalább jól írja a szervezeted ezért hálát is adhatsz. És én nem bíztatlak mert elég drága, de 3. után garantáltan beálllsz. Higgy nekem!
2010. aug. 5. 09:20
 5/8 anonim ***** válasza:
az elején sokaknak nem sikerül, idegesség, nem tudják rendesen letüdőzni, nem "értik mi van".
2010. aug. 5. 12:19
 6/8 anonim válasza:
Elsőre én se álltam be pedig rendesen tüdőztem meg minden.Mikor másodjára szívtam az már beütött.:)
2010. aug. 6. 16:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Normális fűtől senki se hány.
2010. aug. 8. 22:41
 8/8 Hangaga válasza:
először én sem álltam be. aztán amikor már egy ideje csináltam rájöttem hogy akkor is éreztem, csak nem annyira tudtam mit kell érezni
2010. aug. 9. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!