Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek lehet ettől...

Szerintetek lehet ettől bajom?(többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval ez nem vicc,hanem teljesen komoly,tegnap este be voltam "csípve" elég rendesen,és egy jó ideje nem cigiztem,de este megkívántam a pia hatására,de mivel nem volt itthon,ezért egy jegyzetfüzetbe teafüvet tekertem és azt szívtam,ebből kb kettőt de rendesen letüdőztem mint a rendeset,reggel enyhe mellkasi fájdalomra keltem,lehet maradandó probléma vagy ez nem durva?

2020. aug. 15. 11:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Régen a cseresznyefa megszáradt levelét morzsoltuk papírba,azt szívtuk,(egyszeri alkalommal) nem lett semmi bajunk.
2020. aug. 16. 06:49
 12/13 anonim ***** válasza:
28%

"tegnap este be voltam "csípve" elég rendesen ... a józan ítélőképesség hiányában voltam..."

Az alkohollal lesznek még bajok, ha ennyire képes vagy leinni magad, és aztán még el is bagatellizálod...

2020. aug. 16. 09:56
 13/13 anonim ***** válasza:
69%
12. Na megjött az ügyeletes örömgyilkos. (Aki sosem volt fiatal és sosem hibázott az életben és valószínű sosem érezte még jól magát)
2020. aug. 16. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!