Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kezdenél dohányzó lánnyal?

Kezdenél dohányzó lánnyal?

Figyelt kérdés
A fent vázolt szituáció áll fenn, adott egy nagyon szimpatikus lány, akivel alakulgat valami, de dohányzik... Igazából nem tudom, hogy mennyire "érezni" ezt a mindennapokban, a társas együttlétben, bár leginkább az egészsége miatt aggódom.
2020. aug. 15. 10:23
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Az én párom dohányzik. Utálom, de nincs mit tenni. Amikor vele vagy, kérd meg hogy ne feléd fújja, vagy menjen arrébb amikor dohányzik. Én nem csókolom meg utána egy ideig, mert büdös füstszaga van. Emiatt szerintem nem éri meg lemondani senkiről, bár nagyon zavaró tud lenni.
2020. aug. 15. 10:36
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Meg lehet azt beszélni, hogy ne melletted dohányozzon. Az egészsége miatt aggódhatsz, de nem tudsz tenni semmit, próbáld meg tudomásul venni, hogy hozott egy döntést, feltételezem ő is tisztában van a következményekkel.
2020. aug. 15. 11:22
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Nem biztos. Azt elmondhatod neki, hogy hosszútávon jobban járna ha nem füstölne.
2020. aug. 15. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Teljesen mindegy mert átveszi a ruhája és a bőre azt a szagot és hiába nem fujja rád akkor is érezni.

A lehelletén is borzasztóan kijön a füst szag, pont olyan mint a hamutartóba ha beleszagolsz.

Szerintem ne foglalkozz vele addig amig le nem szokik.

Hidd el utána ha már nyeregbe érzi magát nem fog leszokni és ott lesz a gyerek várás, milyen sors vár arra a gyerekre.

A másik az egészsége, de majd számold ki hogy havi szinten mennyi pénz megy el rá.

Mert most lehet nem sokat szív de hamarosan ott lesz az hogy egy doboz elfog menni naponta és az már 40000 ft . Persze mindíg kell majd egy öngyujtó meg sok kis apróság és csak megy a pénz aminek ezerszer jobb helye is lehetne.

2020. aug. 15. 17:17
 5/7 anonim ***** válasza:
17%

Ez nem befolyásolna, ha minden más passzol és tetszünk egymásnak.

Bár én sokat szoktam sportolni, túrázni, mellettem egy idő után nem lenne más lehetősége, csak hogy leszokik.

2020. aug. 17. 01:35
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Nem szeretem ha valaki büdös. Megcsókolni sem lenne kedvem. Undorító.
2020. aug. 18. 10:50
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Passzold le
2020. aug. 18. 12:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!