Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan dohányozzak? Fogműtét...

Hogyan dohányozzak? Fogműtét után?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a bölcsességfog műtétem. Felvágták a számat belül és,kiszedték a fogat aztán összevarrták. Hála isten a fájdalomcsillapító hat, és kaptam antibiotikumot is. De már tegnap is tudtam enni,mivel nem fáj így annyira...jegelem az arcom, így fel sem dagadt csak egy picikét. Elvileg 3-4 napig “nem szabad” dohányozni. DE NEM BÍROM...Egészen máig bírtam,de csak azért hogy ne fertőzödjön el,mert tegnap tényleg teljesen friss volt a seb. Tudom ma is az még. De nem tudom hogy bírjam ki. Kész vagyok teljesen. Ha oda rakok a számba például valamivel letakarom a sebet? Mondjuk egy zsepit? És úgy cigizek akkor az úgy jó lehet? Azért gondoltam mert ha letakarom valamivel,hátha úgy nem megy bele a füst.. utána meg mondjuk sós vizzel öblögetek... Jó lehetne így? :( Segítsetek légyszi

2020. júl. 1. 17:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
30%

Ha nem érdekel az egészséged akkor gyújts rá nyugodtan ne itt kérj feloldozás :) az orvos is megmondta

Vagy érdekel vagy nem

Vagy begyullad vagy nem. Rakot is kaphatsz de megéri! Ez annyira szánalmas ne haragudj

2020. júl. 2. 15:43
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Persze cigizz nyugodtan,igy kell ezt. Eleve a gyogyulasi ido is hosszabb lesz a szervezetet minden kisebb vagy nagyobb beavatkozas utan regeneralni kell mert így indul be a gyogyulasi folyamat a sejtek megujulasa. Friss a seb a fertozesveszely az elso 4 5 napba a legmagasabb. Nem veletlenul kell szedni antibiotikumot is nem még azt a redvas bűz szipkat is beteszed a szádba amit most egyebkent is sterilen kellene tartani sok sok vizet inni es c vitamint szedni. Mindenki a sajat egeszsegenek a kovacsa.
2020. júl. 11. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!