Hogyan dohányozzak? Fogműtét után?
Öblögetni sem szabad fogműtét után.
Nikotintapasz. Még legalább egy napot bírd ki, bár kettő jobb lenne.
Hülye ötlet, bagó az orrodon át! Mondtam, hogy bolond ötlet.
Ha kibírod négy napig, akkor szerintem tedd le örökre a cigit!
Én vagyok a rossz példa, mert én kétszer egy hónap és pár nap után visszaszoktam. Bár életem eddigi legrosszabb periodusa, akkor még nem ért véget.
Én egyáltalán nem beszéltem, magas lóról. Sőt meg is védtelek.
Sajnos ilyenkor tényleg az van, amit egy másik válaszoló írt. Hogy sajnos 3-4 napig sz@r, de nagyon nem éri meg dohányozni.
Láncdohányos voltam három évig. Napi öt doboz erős cigi. Két ilyen alkalomkor egy-egy hónapra végül le tettem, mert 3-4 nap nem cigizés után könnyebb.
Tudom sz@r. De volt amikor másik fogam szét csesztem, mert dohányoztam. Nem érte meg.
3-4 nap, de nyilván függ attól, hogy neked mennyire gyorsan gyógyul a seb. Nagyjából ennyi idő alatt a nyílt seb összezárul, kiesik a vérdugó. Továbbra sem lesz gyógyult, az hetek kérdése, de már megindul a folyamat. Mint mikor a lehorzsolt lábadon elkezd nőni a var, még érzékeny, de már nem ragad bele minden kosz (persze ez nagyon más jellegű seb, csak példaként mondtam).
Igazság szerint az ideális az lenne, ha a teljes gyógyulásig nem gyújtanál rá, de ez egy függőtől elvárni nyilván lehetetlen. De azt a néhány napot bírd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!