Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Fejfájás és rosszkedv ha...

Fejfájás és rosszkedv ha nincs meg a napi cigi adagom? Lehetséges ez? 20/f

Figyelt kérdés

Változó mennyit szívok, 8 és 20 szál közé esik általában.

De vannak olyan napok is, mint mondjuk ma, hogy nem kívánom, reggel elszívtam egy szálat, azóta semmi.

Többször előfordult már hogy ha napi 1-2 szálat szívok csak, akkor estére fáj a fejem, és szar kedvem lesz.

Összefüggésben lehet ez a két dolog szerintetek?

2020. jún. 5. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nikotin elvonási tüneteiben benne van mindkettő, szóval esélyes, hogy amiatt van.
2020. jún. 5. 22:56
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Dopamin felszabadulás zavara, amit a dohányzás tevékenysége okoz.

Cseréld le a dohányzást sportra. Annak pozitívabb eredményei lesznek minden téren.

2020. jún. 7. 08:11
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

Előző vagyok, ez a pszchihés függőség elvonási tünete, ami sokkal rosszabb mint a kémiai függőség.

Szálj ki a hullámvasútból amíg még nem késő, különben a dohányipar és önmagad áldozata leszel.

2020. jún. 7. 08:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
2020. jún. 7. 08:26
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Én 13 éve tök nagy dohányos vagyok... De egy hónapja megnéztem ezt a videót és azóta nem cigiztem... Érdemes megnézni ha van 10 perced... Amúgy ezt a fejfájást az idő is okozhatja... Legalább is nálunk zalába brutális az időjárás... Front front hátán
2020. jún. 7. 08:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt a filmet is ajánlom számodra.

Csak hogy legyen némi fogalmad arról mit művelsz magaddal, ha dohányzol.

https://www.youtube.com/watch?v=-2G5eCS--98

2020. jún. 7. 08:33
 7/7 anonim ***** válasza:
34%
Lehet elvonási tünet.
2020. jún. 7. 12:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!