Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A xanax szedése mennyire...

A xanax szedése mennyire összeegyeztethető napi par szál cigivel?

Figyelt kérdés
Napi másfél-2 mg xanaxot szedek par hónapja, egy par hete elkezdett remegni a kezem illetve sokkal ingerultebb vagyok, ha nem veszem be, ez mar gondolom elvonási tünet. Nem dohányzom folyamatosan, van hogy kihagyok par hetet, hónapokat is. Mostanában kezdtem újra, miközben dohányzom jól érzem magam, viszont utána sokszor jobban szedulok, nyomást erzek a fejemben es nagyon dobog a szivem. Lehet ez azért, mert xanaxot is szedek közben?
2020. máj. 30. 17:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, sokan élnek ezzel a gyógyszerrel és mellette dohányoznak. Muszáj ilyen nagy dózisban szed? Egy idő után ez sem lesz elég.
2020. máj. 30. 17:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj el orvoshoz! Most már elvonási tüneteid vannak a gyógyszer nélkül.
2020. máj. 30. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A cigivel nincs gond mellette, viszont ilyen hosszasan nem kellene szedni a xanaxot, tekintve, hogy tüneti kezelés. Menj pszichiáterhez, kérdezd meg, milyen terápiát javasol.
2020. máj. 30. 17:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Mar be vagyok jelentkezve, eddig nyilván nem tudtam.. próbálnám lecsökkenteni, de lehetetlen, nélküle képtelen vagyok elviselni a szorongást es borzalmas duhrohamaim lennének... aludni pedig mar évek óta nem tudok. Xanax nelkul volt, hogy nem aludtam 2 napig.
2020. máj. 30. 17:43
 5/9 anonim ***** válasza:
25%
GABA nevű tablettát próbáld ki, elvileg ugyanazt pótolja természetes úton az agyadban, amit a xanax.
2020. máj. 30. 17:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az említett panasz a Xanax elvonástól van. Xanax szedés mellett lehet dohámyozni, dohányzás mellett lehet Xanaxot szedni.
2020. máj. 30. 18:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen fuggetlenek egymastol, nem hat az egyik a masikra. Ez elvonasi tunet lesz. Illetve a szedules, nyomas lehet az is, ha tobbet szivsz el, mint atlagosan, vagy mert voltak kihagyasok.
2020. máj. 30. 18:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze sincs a cigihez... Sajnos ez a xanax miatt van... Nagyon nagy adagot szedsz... Hány éves vagy... Miért kell szedned?
2020. jún. 1. 14:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Közvetlenül dohányzás után voltak olyan tuneteim, amik eddig nem, ezért gondoltam, hogy lehet összefüggés. 26 vagyok, sajnos most nem allhatok le vele, évek óta tartó depresszió melle hónapokkal ezelőtt társult nagyon erős szorongás is, es ha nem vennem be képtelen lennék elaludni.
2020. jún. 1. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!