Jò cigi, pàr alkalomra?
Figyelt kérdés
Valami gyengèbb, minősègibb cigi kène, napi pàr fogyasztàsra, valakinek van erre valami ötlet?2010. júl. 30. 02:27
1/10 anonim válasza:
arany marlboro?
vagy narancs pall mall
2/10 anonim válasza:
fehér pall-mall, az a leg light-osabb. 0,1mg-os
3/10 anonim válasza:
Black cigi.. 1500 ft.. szegfűszeges és mézes .. :D fincsiiii :p
4/10 anonim válasza:
narancssárga pall mallt javaslom , mert az a leggyengébb , amivel mostanában találkozni . nem kapar , mint a többi , az ára 620 asszem . kicxsit nekem drága , de a minőségért fizetni kell.egy erős dohányos pl meg sem érzi. neked való :)
5/10 anonim válasza:
a pall mall hol minőségi cigi? középkategória...
kérdező, lány vagy, vagy fiú?
6/10 anonim válasza:
Mi az hogy black cigi?! Én oylan ismerek hogy Djarum, azon belül pedig létezik black. Sőt elárulom Marlboro-ból is van "black" Marlboro Gold Touch/Edge néven fut...
7/10 anonim válasza:
Most még eszembe jutott: Dunhill-ből is létezik Black...
8/10 A kérdező kommentje:
17 fiù vagyok
2010. júl. 31. 15:36
9/10 anonim válasza:
djarum black, cherry, vanilia. sztem ilyen sorrendben romlik az ízük is
10/10 anonim válasza:
Mascotte cigitöltő (kb 1500ft), Primus cherry vanilla dohány (555 ft), primus 200dbos hüvely (320 ft).
Egy szál 15,475 ft-ra jön ki, míg egy szál pall mall 32,63 ft-ra.
Plusz a cherry vanillás dohány istentelen finom, és a nemdohányosokat sem zavarja a füstje, mert annak is nagyon kellemes illata van, kb mint egy füstölőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!