Tényleg a dohányzás a fontosabb?
Sziasztok!
Alattunk lakik egy család,ahol apuka keményen dohányzik. Tegnap éjszaka kimentem vécére,és hallottam,hogy úgy köhög,mintha rohamai lennének.Konkrétan azt hittem,az ürgének annyi... és ez már nem először volt hallható. Félre ne értsetek,nem a hang zavar,csak elkezdtem gondolkodni:amikor egy dohányos már ennyire szenved,hogyhogy mégis a függősége győz? Nem fontosabb neki a saját élete,meg az,hogy a szeretteivel legyen? Mert tuti,hogy ma is ugyanúgy kiül majd dohányozni az erkélyre(olyankor is köhög,csak enyhébben).
Nem vitát szeretnék indítani,véleményekre,meglátásokra,esetleg személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Köszi a válaszokat,szép napot :)
10-es,
Sajnálom. :( Nekem is elvitte végül a rokonomat. :(
Neki az orvosa nem igazán tanácsolta, hogy folytassa, és mégis. Anyukám végigszenvedte, végigbőgte a betegségét (az ő rokona közelebbről), és ő is ugyanúgy cigizik tovább. Nagymamámnak beteges a tüdeje, de bagózik rendíthetetlenül, az orvosa többszöri kérése ellenére.
Egyszerűen nem értem. :(
Apám a harmadik infarktusa után tette le a cigit, de akkor már késő volt. A negyedik elvitte, pedig csak 53 éves volt.
A szembe szomszédom tegnapelőtt halt meg. 50-es volt ő is. Mindig olyan fújtatva jött fel a harmadik emeletre, hogy minden lépcsőfordulónál pihennie kellett 2-3 percet. Évekkel ezelőtt már számítottam rá. Tiszta kék volt. Nem lepett meg, amikor a szomszédasszony bejelentette a halálhírét.
Döntse el mindenki maga, megéri-e neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!