Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányosok, ecigisek! Mit...

Dohányosok, ecigisek! Mit tudtok a jelenlegi betiltásokról?

Figyelt kérdés

Én mentolos cigit szívtam, már leszokóban vagyok, így nem bánom annyira, hogy azt betiltják. De az ecigire szoktam át és most hallom, hogy az ízesített liquideket is betiltják. Gondolom a termékeket árusító weboldalakat is.

Ti ezek után honnan fogtok rendelni?

2020. máj. 13. 12:26
 1/2 jeverezi ***** válasza:

Minden mentolost betiltanak az unióban Május 20-dikától.

Én majd azt csinálom hogy veszek mentolos silverado szivarkát. szétbontom és beletöltöm a dohányt papir hüvelybe. És még olcsóbban is kijövök csak a munka dija ugye a sok idő mig megcsináloma cigiket :/

2020. máj. 15. 16:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem ma mondták a dohányboltban, hogy május 20-a után nem lehet már nikotinos liquidet kapni. Éppen leszokóban vagyok, szintén átálltam ecigire, átmenetileg. Volt, hogy nullás folyadékot vettem, de egyelőre azzal még nem megy..Nekem is kérdéses, hol fogom ezt ezek után megvásárolni..?
2020. máj. 15. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!