A jelenlegi 300 halottból hány halt volna meg, ha koronavirus helyett az influenzát kapták volna el?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 29. 15:17
4/16 anonim válasza:
Szerintem kb a harmada, ha volt már tüdőgyulladásod, akkor tudod, hogy köze nincs a sima lázas-náthához.
5/16 anonim válasza:
Sokkal többen haltak volna meg szerintem.
6/16 anonim válasza:
Nyilván még egy szakember is csak hasraütésszerű tippelésbe bocsátkozhatna. De szerintem ugyan ennyi.
7/16 anonim válasza:
2017-ben 5000 ember halt bele az influenzába! Semmi korlátozás nem volt...
8/16 anonim válasza:
Mert egész évben haltak meg ennyien, ha kicsit megnézed, ahol nem készültek fel, ott egy hónap alatt haltak meg ennél sokszor többen.
9/16 anonim válasza:
Utolsó, tudnál linket küldeni, országos lebontásban, hogy hol mennyien halnak meg évente, havonta... mert nekem erről más az információm, mint amit te állítasz.
10/16 anonim válasza:
Influenza ellen van vakcina, pont ezért ajánlják a krónikus betegeknek. Tehát, ha be lettek volna influenza ellen, az lehet, hogy enyhén megbetegednek, de nem haltak volna bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!