Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi a véleményeket az IQOS...

Mi a véleményeket az IQOS cigarettáról?

Figyelt kérdés
Nem cigizek sokat, de az egyik barátom mondta, hogy ezt kéne inkább szívnom. Egyik unokatestvéremnek is ilyen készüléke van. Azt mondta, hogy sokkal jobb, mint a sima cigi. Néztem külföldi videókat róla, de azért kíváncsi vagyok több véleményre is.

2020. máj. 7. 20:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
62%
azt elfelejtettem írni, hogy r*hadt büdös! Erős fing szaga van, kellemetlen emberek között szívni.
2020. júl. 8. 16:31
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni hozzá lidl ben ccobato nikotin mentes meg mindenmentes gyógynövényes hevítőrudat ami pattintós és sokféle ízben van (sárgadinnye, áfonya, citrom, kávé, eper, meg ezer féle) és azokat használom mert az illata is jó és az íze is. És olcsóbb is mint a heets. 1100 valamennyi.
2022. jún. 17. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!