Van itt olyan aki évekig dohányzott és sikeresen letette? Ha igen akkor hogy sikerült?
Egyszerűen abba hagytam.Többet nem gyújtottam rá.
Csak akarat erő kell hozzá.
Ahogy az első válaszoló is írja:
eldöntöd, hogy leteszed, és kész, ha nincs akaraterőd, akkor nem fog menni!
Elhatároztam hogy egy napig nem gyújtok rá, aztán meg egy napig és ez így ment.az első pár hét irtó nehéz volt, állandóan szorongtam, rossz kedvem volt, ez kb 1 hónap után elmúlt. Mostmár több mint 1 éve leszoktam, igaz szilveszterkor volt egy kis kilengesem, de azóta se gyújtottam rá. 5 évig cigiztem, napi kb 6-8 szálat szívtam el.
Csak akaraterő kell hozzá. Elhatároztam, hogy márpedig ez nekem menni fog, és sikerült is.
Akik lerakták, mennyi idő mulva kezdtek el éreznia ppzitiv hatást? Mondjuk h nem kohognek, vagy egy kis sporttol nem fulladnak ki stb..
Kerdező,tervezeda leszokast? Én igen. 2hete mindennap ugy gekszek h holnap nem gyujtok ra de ...ahh... :/
Hihetetlen hogy győz az a szutyok felettem..
Én is legalább 20 évig szívtam és már két doboz elment.
Valami borzalom volt és sok pénzbe került.
Mint irják csak az akarat ami segit, más hiába mondja , javasolja hogy hagyd abba.
Nekem is sikerult
Annyiszor probaltam hogy egyszer mar sikerult hosszu tavra abbahagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!