Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van köztetek fiatal dohányos?...

Van köztetek fiatal dohányos? Mi a véleménytek a dohányzásról? Menőnek gondoljátok, vagy csak a függőség miatt szívjátok?

Figyelt kérdés
2020. máj. 2. 18:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem vagyok fiatal,de fiatalon kezdtem. Menőnek gondoltam meg kívancsi is voltam. Aztán rászoktam és mar muszáj volt. Bánom a mai napig. Akkor se volt menő és ma sem az. Addig tegyétek le míg tudjátok. Nekem 16 év után már nem megy, vagy ha igazán akarnám is csak keserves kínok árán.
2020. máj. 2. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Különösebb vélemény nincs a dohányzásról. Ez nem olyan, mint egy politikai nézet stb., amiről ki lehet fejteni egy hosszú meglátást.

Sose gondoltam menőnek, inkább egy "szeánsznak". Mikor elkezdtem dohányozni, a hangulat kedvéért társaságban.

Nyílván már rászoktam, tehát benne van a függőség is, viszont nem egyiket szívom a másik után, szóval "kiélvezek" minden szálat, mondhatni.

17/F

2020. máj. 3. 08:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
17 voltam, mikor rászoktam, majdnem pont 10 éve. az apám láncdohányos, így szerintem "miatta" ragadt át rám is. nem menő, inkább ciki, főleg antidohányosok közt, hogy "jaj, bocs na megyek és elszívok egyet, mindjárt jövök", de ha nem gyújtok rá, akkor felgyújtok valamit, kb. ilyen érzéseim vannak. megnyugtat. munkában meg egyszerűen kibírhatatlan, hogy ne menjek le pár óránként egy cigire(nem lógok, nálam max 3 perc egy cigi, aztán vissza).
2020. máj. 3. 19:04
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Én nem azért szívom, mert menő. Nem mondom hogy nem vagyok függő. Havi 4-6 szálat ha elszívok.

Nagyon tetszik a füst, szeretek vele szórakozni. Meg amikor dohányzok, kicsit mindig nosztalgiázok... Volt egy nagyon jó barátnőm, vele kezdtünk el cigizni, emlékszem milyen jókat nevettünk amikor fújkáltuk egymást dezodorral hogy anyuci apuci ne érezze, meg tarháltunk a városban :D Sajnos eltávolodtunk egymástól :(

16/L

2020. máj. 3. 22:52
 5/9 anonim válasza:
100%
Én azért szívom mert van amikor megnyugtat és tényleg van hatása. De nem ajánlom,hogy bárki rászokjon. Én szerencsére tudom tartani magam a napi max. 2-3 szálhoz, de van akiknek nem ennyire nagy az akaratuk és annyira rászoknak, hogy napi 1-2 dobozt szívnak el.
2020. máj. 8. 11:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én két éve kezdtem el cigizgetni,nyári bulikon mindig rágyújtottam,aztán inkább már a nosztalgia miatt. Nyugodt voltam tőle,munkahelyen többször kimehettem szünetre a cigi miatt. Na meg valamiért tetszett,hogy a barátom is cigizik,együtt mentünk ki ligetbe,meg városba este,beszélgettünk,ismerkedtünk...összegezve,akkor voltak a legjobb élményeim,amikor elkezdtem...sok barátom lett,sok idő után végre engem is hívtak,és csak élveztem az életet. Viszont egyik napról a másikra letettem,mert fogamzásgátlót szedek.😞 szerintem már egy éve nem is cigizek,ha barátokkal iszogatunk,akkor gyújtok rá csak,de akkor sem mindig. Nem kaparom a falat,ha nem jut a kezem közé a bagó.
2020. máj. 8. 16:57
 7/9 anonim ***** válasza:
50%

Azt a qrva nekem a húgom pont 16, de el sem tudom képzelni, hogy dohányozzon. Pedig mindkét szülőnk csinálja.

Rohadtul nem gondolom menőnek. Szerintem borzalmas szokás, épp ezért nem is csinálom.

2020. máj. 9. 20:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Tinikoromban vagánynak tartottam,de manapság szerintem is inkább ciki,főleg,mióta étteremben,szórakozóhelyeken ki kell menni,ha rá akarok gyújtani,de annak ellenére,h dohányzom,abszolúte helyes döntésnek tartom ezt.Szerintem eléggé megbályegzik a dohányosokat,úgyh ha zárt helyen bulizom,meglepő módon simán kibírom,h ne gyújtsaka rá,mert lusta vagyok kimenni,meg mindig attól félek,h lemaradok egy jó számról!:D Utcán se szoktam,de kávéhoz,kaja után,v melóban2-3óránként jól esik,megnyugtat,viszont 5-6szálnál sose szívtam többet,és ellensúlyozom ezt a rossz szokást egészséges étkezéssel és sok sporttal!:)
2020. máj. 11. 07:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 éves koromban kezdtem el, csak azért szívtam, mert jól esett, hozzátartozott az osztálykirándulásokhoz, baráti társasághoz, napi 2-3 szál volt az adagom, úgyhogy nem is voltam függő. Aztán amikor elmúltam 18 éves, akkor teljesen elvesztette a varázsát, hogy legálisan megvehetjük, meg nem kell titokban szívni, úgyhogy akkor abbahagytam, és azóta se szívtam el egy szálat se. Az alkohollal is ugyanígy voltam, az is csak kiskorúként volt jó. De vannak olyan barátaim, akik akkor kezdtek el cigizni, amikor már nagykorúak voltak.
2020. máj. 11. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!