Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan tudnám megszüntetni a...

Hogyan tudnám megszüntetni a problémát?

Figyelt kérdés

Van egy olyan problémám, hogy 1 éve rászoktam a dohányzásra és szeretnék leszokni, mert félek a kockázataitól. Viszont ez nehezen megy, mert irrhon folyamatos stressz hatás ér amiatt, hogy járvány helyzetben haza kellett költöznöm a szüleimhez és a barátom is velem tartott, mert neki nincs állandó lakhelye és nem volt hová mennie, de a szüleim egy idő után kiakadtak rá (nem borzasztó személyiség, csak a szüleimnek megvan az itthoni megszokott rendjük és a barátom nem mindent tud úgy tartani, ahogy ők szeretnék, egyikőjüket sem hibáztatom). Az a baj ezzel, hogy sajnos rajtam csapódik le minden és tudom, hogy ez nem egy állandó helyzet, csak nehezen megy, hogy mindent elintézzek úgy, hogy jó legyen mindenkinek, miközben rám nem gondolnak, hogy miként érint ez engem. Szóval először is szeretnék leszokni a dohányzásról és egészségesebben szeretnék élni.

Előre is köszönöm a segítséget!

2020. ápr. 30. 21:26
 1/2 anonim válasza:
100%
A szüleidnek el kell fogadnia a barátodat, ami nyilván idő és az összezártság/bezártság konstans nem kedvez a dolognak. Nyilván ez a dolog a barátod részéről is fennáll a szüleiddel szemben. Ez idő kérdése majd rendeződik. A cigit letenni pedig úgy a legegyszerűbb, hogy önuralmat gyakorolsz. Azaz leteszed, VÉGLEG. Ehhez hatalmas önerő és meggyőződés szükséges. Hajrá! :)
2020. ápr. 30. 22:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbáld meg letenni.
2020. máj. 1. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!