Hogyan tudnám megszüntetni a problémát?
Van egy olyan problémám, hogy 1 éve rászoktam a dohányzásra és szeretnék leszokni, mert félek a kockázataitól. Viszont ez nehezen megy, mert irrhon folyamatos stressz hatás ér amiatt, hogy járvány helyzetben haza kellett költöznöm a szüleimhez és a barátom is velem tartott, mert neki nincs állandó lakhelye és nem volt hová mennie, de a szüleim egy idő után kiakadtak rá (nem borzasztó személyiség, csak a szüleimnek megvan az itthoni megszokott rendjük és a barátom nem mindent tud úgy tartani, ahogy ők szeretnék, egyikőjüket sem hibáztatom). Az a baj ezzel, hogy sajnos rajtam csapódik le minden és tudom, hogy ez nem egy állandó helyzet, csak nehezen megy, hogy mindent elintézzek úgy, hogy jó legyen mindenkinek, miközben rám nem gondolnak, hogy miként érint ez engem. Szóval először is szeretnék leszokni a dohányzásról és egészségesebben szeretnék élni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!