Ti szerettek dohányozni?
Már nem.
Pedig 30 évig dohányoztam, de 15 éve leszoktam róla, azóta sem hiányzik.
Nem dohányzom, nem is kívántam sosem. Életemben ha elszívtam 10 cigit (régen volt).
A feleségemmel másra fordítottuk a pénzt:
Amikor megszülettek a gyermekeink, mindegyik nevére nyitottunk takarékkönyvet (külföldön éltünk), és amit ketten cigarettára költöttünk volna, havonta rátettük a könyvükre. Amikor 18 évesek volta, sok ezernyi pénz lett odaajándékozva nekik, amit köszönettel vettek. A családban senki sem dohányzik, de a rokonságban sem, kivéve a sógoromat.
Szeretek, ha megvan hozzá a társaság, csak ebben az a baj, hogy egy idő után észreveszem magamon, hogy társaság nélkül is tolom. Sosem voltam igazi dohányos, csak ilyen társasági kocadohányos.
Más: ha már dohányzás, akkor csakis a sodort jöhet szóba, a "gyári" ízétől szagától undorodom. Mellesleg sokkal jobban esik elszívni egy "kézműves" cigarettát, mint akár egy töltöttet (azt sem preferálom). Vékony papír + minőségi dohány. Ha egyszer úgy van, talán a pipázást kipróbálom milyen...
Én szeretnék.
Kár, hogy nem mindig csak a szomszéd döglik bele.
Tigris szofiról szoktam álmodni.
2008 óta nem szívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!