Hogyan szokjak le a dohányzásról, ha szeretek dohányozni de tudom hogy káros és nem lesz jó vége?
Sokan leszoknak a cigiről, mert utálják és szerintem úgy sokkal könnyebben is megy.
Én szeretek dohányozni, megnyugtat, és jó érzés vagy nem tudom hogy fejezzem ki.
De a párkapcsolatom rá fog menni. A párom nem dohányzik és nagyon utálja azt, hogy én igen. Nem is keveset.
Leginkabb ez miatt szeretném abba hagyni, de mivel jól esik abszolút semmi akaraterőm nincs.
De az egészségem szempontjából is sürgősen le kéne szoknom. Ugyanis a tüdőm már elkezdett sípolni és van hogy nagyon nehezen kapok levegőt.
25 vagyok és durván 12 éves korom óta cigizek. Tudom brutális, de egy rossz társaságnak köszönhetően alakult így. Valaki valami tanács?
Am napi 1.5 doboz cigi (arany marlboro) anyagilag is teljesen lehúz. El vagyok keseredve, félek attól ha egyszer teherbe esek akkor sem leszek képes abba hagyni.
De igen, van aki azért szokott le mert azt se tudja miért szokott rá.
Nem ad örömet neki, büdös, stb. Én ismerek ilyet. Persze könnyen le is szokott.
AZ nem elég indok neked hogy 1.5 doboz cigi naponta, az min. 1500 ft.
Az évente minimum 550000 ft.
De 10 év az 5.5 milla.
Kell-e ennél több indok?
#5: Ez egy nagy hülyeség. Nagyapám utolsó 55 évében egy szálat sem szívott el, apa pedig 30 éve nem gyújtott rá, pedig többen is dohányzunk körülötte.
Ezzel a nincs menekvés dumával magadat becsaphatod, hogy legyen indokod dohányozni, de másnak ne javasold, kérlek. Főleg mikor le akar szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!