Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan szokjak le a dohányzásr...

Hogyan szokjak le a dohányzásról, ha szeretek dohányozni de tudom hogy káros és nem lesz jó vége?

Figyelt kérdés

Sokan leszoknak a cigiről, mert utálják és szerintem úgy sokkal könnyebben is megy.

Én szeretek dohányozni, megnyugtat, és jó érzés vagy nem tudom hogy fejezzem ki.

De a párkapcsolatom rá fog menni. A párom nem dohányzik és nagyon utálja azt, hogy én igen. Nem is keveset.

Leginkabb ez miatt szeretném abba hagyni, de mivel jól esik abszolút semmi akaraterőm nincs.

De az egészségem szempontjából is sürgősen le kéne szoknom. Ugyanis a tüdőm már elkezdett sípolni és van hogy nagyon nehezen kapok levegőt.

25 vagyok és durván 12 éves korom óta cigizek. Tudom brutális, de egy rossz társaságnak köszönhetően alakult így. Valaki valami tanács?

Am napi 1.5 doboz cigi (arany marlboro) anyagilag is teljesen lehúz. El vagyok keseredve, félek attól ha egyszer teherbe esek akkor sem leszek képes abba hagyni.

2020. márc. 6. 12:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom hogy leszoksz de érdemes lenne meghallgatnod Allen Carr cd jét vagy elolvasni a könyvet... Nagyon jól elmagyarázza a cigi pszichológiáját... Én is pl azért szívom már 10 éve mert ebben nőttem fel... Egyszerűen el sem tudom képzelni mit csinálnék ha nem cigiznék... Viszont terhesen nem volt probléma letenni... Amiatt ne aggódj az egy teljesen más állapot. Terhesség kívűl egy év volt amikor nem cigiztem és az a könyv hatására volt... Most nagyon rumlis az életem ezért nem is próbálom letenni de majd ha kicsit kikecmergek újból neki fogok futni... Tényleg sokkal jobb nem dohányosnak lenni... Sokkal nyugodtabb voltam rengeteg pénz megmaradt és tele voltam energiával a házasságomnak is jót tett... Sokkal többet kirándultunk (a férjem is utálja a cigit) nem voltam fáradt, levert... Jobban aludtam... Élvezet volt az étkezés (és mivel sokkal többet mozogtam mert akkor igényeltem nem is híztam) Most jelenleg egyetlen vígaszom a cigi meg az alkohol... De amint kicsit egyenesbe jövök le fogom tenni...
2020. márc. 7. 06:17
 12/13 anonim válasza:
100%
Holnap lesz egy hete, hogy nem cigizek. Imádtam cigizni, kávé mellé, társaságban, egyedül itthon, kaja előtt és után, mindig mindenhol, tényleg szerettem. DE! Már annyiba kerül, hogy ennyit nem vagyok hajlandó érte kiadni, egészségtelen is, érzem hogy nekem sem használ, büdös is. Jöhetnek a kifogasok, de ezek attól meg kifogasok maradnak.Ha annyira le szeretnéd tenni, letetted volna, másnak is sikerült. Általában azért cigiznek az emberekek, mert szeretnek dohanyozni, nem azért mert puskát tartanak a fejükhöz. Szedd össze magad, és vágj bele.
2020. márc. 9. 08:56
 13/13 anonim válasza:
Drágán veszel BETEGSÉGET,hogy utána még drágábban gyógyíttasd.
2020. márc. 12. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!