Hol árulnak Black Devil cigit?
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 21:16
2/10 anonim válasza:
neten láttam eddig csak. de am szépen néz ki :D
3/10 anonim válasza:
Franciaországban biztosan, én magamnak tizenvalahány dobozzal hoztam be :) Az ára viszont 4.10 euró asszem
4/10 anonim válasza:
Szlovéniában is lehet kapni. Ott állítólag 2 euró körül van az ára.
5/10 anonim válasza:
Ausztriában,és Németországban is árulják,az árát nem tudom megmondani.
6/10 anonim válasza:
Javítsatok ki, ha tévedek, de ez az a csokis csoda, ugye? O.O Imádom :D Magyarországon szerintem nem lehet kapni, mi négyen hoztuk be bécsből anno, karácsonyi vásárra mentünk mindig, de valahogy nekünk a vásár atabakban volt, minden egyes alkalommal indokulatlan mennyiségű black devillel meg pink elephanttal tértünk haza ami általában májusig vagy akár augusztusig elég volt :D
22/L
8/10 anonim válasza:
Kéne menni idén is O.O csak már nem vagyok sulis O.O
9/10 skins válasza:
inkább fahéj illata van de marha jó cigi én egy angol csókától tarháltam
10/10 Zsanci8 válasza:
Ausztriában és Németországban tuti, de netről is lehet rendelni. Most az ára 5.30. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!