Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A barátnőmmel 3 hét alatt...

A barátnőmmel 3 hét alatt elszívtunk 1 doboz cigit! Az mennyire káros a szervezetre?

Figyelt kérdés
2008. nov. 21. 20:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
XDDDDDDD gecc azér ez hülyeség nem gondolod? XD ez olyan mintha vki megkérdezné h. elszívtam egy cigit rászoktam? XDD
2009. jan. 2. 23:20
 12/14 anonim válasza:
Lányok, én nem arról fogok írni, amiről mindenki: hogy milyen káros is a tüdőtökre és a környezetetekben élőkre. Nézzétek, amennyiben rászoktok, azzal legfőképpen a bőrötöknek, pontosabban a szemkörnyék bőrének ártotok. Pár év múlva észre veszitek majd, hogy táskásabb és picit ráncosabb a szemetek körüli bőr. Ami persze évről-évre rosszabb lesz. Akkor megpróbálkoztok majd leszokni, de attól meg súlyproblémák lépnek fel, hiszen a szervezetetek több tápanyagot használ fel a dohányzás abbahagyása után. Büdös lesz a szátok, és itt nem feltétlenül cigiszagra gondolok, viszont a cigaretta okozza ezt, és ugye a hajatok, a kezetek, a ruhátok, amiket senki nem értékel. Én 24 éves vagyok, és tényleg az számít menőnek, aki nem dohányzik. :-) Én sem a tüdőráktól való félelmemben szoktam le, hanem a külsőm miatt. Egyébként, mielőtt akárki is leszólna engem, nem mindegy, hogy az ember mi miatt hagyja abba?
2009. márc. 6. 11:12
 13/14 anonim válasza:

1 szál cigi -15 perc az életedből...

Számold ki! XD

2009. szept. 9. 17:11
 14/14 anonim ***** válasza:
tiszta ráncos lesz az arcotok meg ilyesmi rondaság
2009. szept. 10. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!